Oglas
· · Komentari: 0

Koji dan u nedelji je idealan za prvi sastanak? Stručnjaci za veze kažu da nije svejedno

Nije svejedno koji ćete dan u nedelji odabrati za prvi ljubavni sastanak

1694693456_shutterstock_739399654-1-.jpg
Foto: Šhutterstock
Oglas

Stručnjaci za veze kažu da su petak i subota uveče najgora opcija za izlazak sa osobom koja vam se dopada jer verovatno većina ne želi da to vreme provede s nekim ko mu nije blizak.

Petak i subotu treba iskorisititi za druženje sa pravim prijateljima, za aktivnosti i događaje koje volite. Ako u subotu imate loš spoj, više će vam ostati u sećanju nego, recimo, da se dogodio u sredu.

Ukoliko se pitate koji je najbolji dan za izlazak s nekom osobom, stručnjaci za partnerske odnose kažu da je to četvrtak. Ako sastanak ne protekne onako kako ste želeli, možete da se izvinite i raniji odlazak kući opravdate činjenicom da je sutra radni dan.

S druge strane, ako vam se potencijalna partnerka dopala i želite ponovo da je vidite, možete da je pozovete da izađete u petak ili subotu ili pak na nedeljni ručak. Nećete pogrešiti ni ako za prvi spoj odaberete sredu, samo je važno da petak i subotu rezervišete za druženje sa bliskim i dragim osobama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas