Oglas
· · Komentari: 0

Odgovorite na 9 pitanja i saznajte da li ste spremni za brak: Prvo pitanje posebno važno

Dakle, da li ste spremni da kažete 'da'?

1712318450_shutterstock_1091333234.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Odgovorite na ova pitanja i saznajte da li ste vi i vaš partner spremni da svoju vezu podignete na viši nivo i da stupite u brak. Ovaj test se može uraditi pojedinačno ili u paru, piše sajt Click pentru femei.

Odgovorite sa da na sledeća pitanja, koja je osmislila psiholog Lisa Kaplin, i saznajte odgovor. Ako ste bar na jedno pitanje odgovorili sa „ne“, potrebno je da poboljšate taj aspekt svog života kao para.

Test koji vam govori da li ste spremni za brak

  1. Da li je veza prošla fazu "leptirića u stomaku"? Koliko god ovaj period bio lep, on ne traje večno, i oba partnera moraju biti svesna toga.
  2. Imate li više od 25 godina? Mozak nije u potpunosti razvijen do 25. godine, kažu naučne studije. Dakle, ako još niste dostigli te godine, možda ćete kroz neki period zažaliti zbog odluka koje ste doneli tada.
  3. Da li otvoreno govorite o svojim problemima? Svaki partner primećuje probleme u vezi, a njihovo rešavanje je od suštinskog značaja.
  4. Da li ste spremni da prihvatite svog partnera kakav jeste? Nada da ćete promeniti partnera u budućnosti osuđena je na neuspeh. Zato ili prihvatite ga prihvatite ili prekinite vezu.
  5. Da li ste razgovarali o mogućnosti da imate decu? Šta je sa ulogom religije u vašem životu? Čini se da ovi problemi često dovode do svađe u partnerskom odnosu.
  6. Da li znate kako će vam biti podeljene finansije i odgovornosti? Iskrena diskusija o ovim pitanjima je ključna za bračnu harmoniju.
  7. Možete li da se zamislite sa svojim partnerom u starosti? Da biste ostali zajedno na duge staze, morate da uživate u društvu jedno drugog.
  8. Da li ste vodili iskren razgovor o intimnosti i vernosti? Ako ne, potrebno je razgovarati o ovim pitanjima pre braka.
  9. Šta najviše cenite u životu? U braku, partner mora biti spreman da podrži drugog u postizanju svojih ciljeva i snova.

(Sensa)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas