Oglas
· · Komentari: 0

Pet tipova muškaraca na ljubavnom sastanku: Svaka devojka se susrela bar sa jednim

Ukoliko ste imali susret sa nekim od njih sigurno vam nije bilo lako

1687461714_ljubavni-sastanak.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Svaki ljubavni sastanak sa sobom nosi određene čari, ali ukoliko ste imali susret sa nekim od ovih potencijalnih partnera, poput nesigurca ili onog koji još pati za bivšom, sigurno vam nije bilo lako.
Kada se odlučite za odlazak na prvi ljubavni sastanak, čak i da od ranije poznajete tu osobu, istina je da ne znate šta tačno da očekujete od tog susreta. 

Ipak, postoje određene šanse da dejt baš i ne prođe kako treba, a naročito ukoliko je vaš nesuđeni partner neki od sledećih tipova: 

Pati za bivšom

Raskinuo je pre mesec dana sa bivšom, koja ga je tretirala katastrofalno, ali on ne može da je preboli, pa to ti je. Spominje je na nekoliko minuta, pljuje je na sva zvona, ali ipak proverava telefon, da mu nije možda pisala i ti si na kraju dejta bliže diplomi psihoterapije. Negde na sredini shvatiš da je lud kao šišarka i shvatiš da bivša uopšte nije bila skot, nego je on prosto nenormalan. Sretneš ga u gradu posle sa njom, pravi se da te ne poznaje, navodi influenserka Marta Lović i dodaje:

Mutivoda

On je veseo, raspoložen, naručuje ti non stop pića, već ima plan gde idete dalje i sve ti je to zabavno dok ne shvatiš da je takav mutivoda, da to nema dalje. Ne prestaje da priča, za sve ima neku anegdotu (koja je uglavnom tuđa) i kroz sat vremena te spremno pita "a da zovemo neke tvoje drugarice?" Ako si pametna, pozoveš ih, izađete, provedete se i sutra ga blokiraš. 

Nesiguran

Nesiguran je do zla boga, pa sve svoje nesigurnosti prebacuje na tebe, iako se znate samo 20 minuta. Ima non stop potrebu da te spušta i zajebava, šta god ti kažeš, koluta očima, jer ako si lepa, onda si glupa, ako si pametna, nisi ti pametna kao on, ne razumeš ti ko je on i njegovu priču. Nije ti jasno zašto sedi sa tobom na dejtu, a realnost je da se loži na tebe tri godine i nema pojma kako da se ponaša, nego samo lupeta gluposti. 

Zauzet

Prvo ste se dopisivali u neko čudno vreme uvek, pa je malo nedostupan, pa te okrene, a onda se ne javlja i sve to tako dok te ne pozove da se vidite, ali na nekim potpuno nenormalnim mestima. Nudi ti opcije da npr. blejite u kolima ili sednete na neku klupu, gde niko pri zdravom razumu ne bi sedeo, možda eventualno da odete u neki zavučeni kafić u njegovom kraju... Sve je to jako čudno, dok ne stigne do tebe informacija da ima devojku tri godine, plus je ti znaš, išle ste zajedno na pilates. 

Besan

On je jako besan na ceo ženski rod. Sve smo mi kalašture i kreteni, veze su gubljenje vremena, ljubav je iluzija, a ti si sponzoruša, jer si naručila koktel, koji on nema da plati. Nervozno lupka nogom, u nadi da nećeš biti gladna i priča kako foliranti jedu salate i avokado po restoranima i sve je to neka gluma, samo je on realan. Iznervira ga ceo taj dejt i ode pravo do ortaka da pije pivo i nastavi da bude besan u društvu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas