Oglas
· · Komentari: 0

Prvi sastanak i večita nedoumica kada se treba javiti: Da li ste čuli za pravilo "3 DANA"? Može vam pomoći da donesete odluku

Ako se tek upoznajete sa nekim, ovo pravilo može vam pomoći

1687081601_sastanak.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Dopisivanje, upoznavanje i prvi sastanak znaju biti veoma uzbudljivi, ali i sa sobom nose velike dileme i nedoumice. Onog trenutka kad se vratimo sa prvog dejta, skoro svi pomisle: Da li treba da se javim ili da čekam da se on/ona prva javi?

Postoji jedno pravilo koje nalaže da treba da sačekate tri dana nakon sastanka pre nego što se javite. Iako je ovo pravilo postalo popularno zahvaljujući filmovima i serijama, može poslužiti da donesete odluku ako se "klackate".

Mnogi se pitaju zašto baš tri dana? Jedno od mogućih objašnjena jeste nenametljivost - pokazaćete da ste zainteresovani, ali na način koji nije napadan. Za to vreme, obe strane imaju dovoljno vremena da razmisle o tome šta zaista žele i osećaju.

Naravno, ukoliko osećate i smatrate da treba da sačekate još koji dan ili da se javite i dan nakon sastanka, to je potpuno okej. Takođe, ne postoji univerzalan odgovor na pitanje kada se javiti. U obzir treba uzeti i nečiju ličnost, karakter, atmosferu sa sastanka i mnoge druge faktore.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas