· · Komentari: 0
TUMAČENJE SNOVA

Sanjali ste BIVŠEG PARTNERA? Možda to i nije puka slučajnost

Neraščišćeni partnerski odnosi mogu nas mučiti i u snovima...

1610988151_Depositphotos_219751874_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Snovi o bivšim partnerima se odnose na našu podsvest, na razmišljanja koja ne želimo da podelimo ni sa kim. Iako nas u prvi mah ostave u šoku, iznenađene ili potrešene, oni nose i posebnu poruku koju moramo protumačiti na pravi način.

Ukoliko sanjate da ste ubili bivšeg partnera, budite bez panike, jer se na ovaj način rešavate preostale frustracije koja je ostala u vama nakon raskida... 

Pročitajte još: Psiholog Marina savetuje: Šta uraditi kada on kaže da mu "TREBA PROSTORA"?

Povratak u toksičnu vezu

Veza u kojoj vas je partner zlostavljao, veza u kojoj vas je partner varao ili bilo koji oblik toksične veze koja nije bila dobra za vas. Ovakav san je tipičan primer blagog oblika posttraumatskog sindroma koji se najčešće javlja kod žena. Ukoliko sanjate ovakav san, to je posledica činjenice da ste teško izašli iz takve veze zbog raznih oblika straha, stoga je ovakav san najbolji pokazatelj da je u ovakvim slučajevima najpametnije da potražite stručnu pomoć.

Pročitajte još: Četiri jednostavna objašnjenja zašto žene NE RAZUMEJU muškarce

San o bivšem partneru

Ukoliko sanjate o toj osobi zato što je i dalje niste u potpunosti preboleli pa se vaša podsvest i dalje sa time bori. U tom slučaju, morate se zapitati šta vas to i dalje veže za tu osobu, da li želite i dalje da budete u njenoj blizini, da li ste i dalje ljuti i da li se nadate pomirenju?

Pročitajte još: Prvi put - AJDE, drugi put - nema smisla, ali TREĆI PUT - aman čoveče! Zašto je TREĆA preljuba KOBNA?

Ubistvo bivšeg partnera

Ukoliko ovo sanjate, budite bez panike, jer se na ovaj način rešavate preostale frustracije koja je ostala u vama nakon raskida. Najveći problem koji se javlja nakon teškog raskida je osećaj gneva i ljutnje koji potom prenosimo u novu vezu. Ovaj san govori da "ubijate" negativne emocije koje su preostale u vama tako da vaša nova veza može započeti na normalnim temeljima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.