· · Komentari: 0

BOBI JE ZVANIČNO NAJSTARIJI PAS NA SVETU IKADA: Nećete pogoditi koliko ima godina, a ovo je tajna njegove dugovečnosti! (VIDEO/FOTO)

On i dalje voli da se igra sa svoja četiri drugara

1675420942_Najstariji-pas-na-svetu-Guiness-World-Records-TWITER-NASLOVNA.png
Photo: Twitter printscreen/ Guiness World Records

Portugalski pas sa farme, proglašen je najstarijim psom ikada, pa je ušao u Ginisovu knjigu rekorda!
Bobi je ceo svoj život proveo sa svojom porodicom u okrugu Leira, u Portugalu. Ovaj dugovečni pas, spada u rasu 'Rafeiro do Alentejo', I ima 30 godina i 267 dana.

On živi na porodičnoj farmi, gde je i rođen, u selu Konkerios. Uprkos godinama, ovaj mirni i društveni pas je i dalje dobrog zdravlja, dovoljno da se i dalje poigra sa ostatkom porodice, kao i sa 4 mačke koje još imaju.

Foto: Youtube printcreen/ Guiness World Records

 
 
 

Kako navodi DailyMail, Bobi je rođen 11.maja 1992. Članovi porodice veruju da je tajna njegove dugovečnosti, u činjenici da je oduvek živeo na selu, u mirnom okruženju, okružen prirodom.

Bobi voli da jede, i uglavnom jede istu hranu kao i njegovi vlasnici, ali se oni postaraju da njegovu porciju natope vodom pre nego što mu je daju, kako bi odstranili začine. 
Leonel Kosta, Bobijev vlasnik, opisao je svog ljubimca kao '' jednog od milion''. Kosta je izjavio:

- Bobi je oduvek bio borac sve ove godine, samo on zna kako se drži, mora da nije bilo lako, jer prosečna starost pasa nije tako velika, kada bi progovorio imao bi šta da nam kaže i objasni svoj uspeh, lepo je objasnio Lenel.

 

- Jako smo zahvalni i srećni što nam je život omogućio da , nakon 30 godina, imamo Bobija u našem svakodnevnom životu, zaključio je on.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.