Oglas
· · Komentari: 1
TUGA

Izbacili psa iz auta i POBEGLI: Žena zabeležila prizor koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim (FOTO)

Ova fotografija izazvala je gnev u Australiji

1611685649_auto.jpg
Foto: Twitter printscreen /@Ro_Smith
Oglas

Besni građani, pokušali su da pronađu vlasnika automobila, koji je svog psa izbacio iz automobila u Melburnu i ostavio ga na vrućini.

Pročitajte još: Žvaće zavese, cepa odeću...Kako da otkrijete da li je vašem psu dosadno?

Jedna žena, dok je kosila travu u svom dvorištu, primetila je ovaj potresan prizor. Uspela je da napravi fotografiju, ali nije mogla da "uhvati" registraciju jer je automobil bio u daljini.

Pas je trčao za automobilom, a ona je sve to posmatrala dok nisu nestali iza ugla. Takođe je više od sat vremena tražila psa, ali nije uspela da ga pronađe. NJena objava izazvala je gnev kod običnih ljudi, jer niko nije mogao da poveruje, da neko tako može da ostavi psa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas