Oglas
· · Komentari: 0

Snimak koji je nasmejao ljude do suza: Mačka ljubomorna na psa jer ga vlasnik mazi (VIDEO)

Rivalstvo koje nikad neće nestati

1658070462_pexels-photo-1909802.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Ovo čuveno rivalstvo i neprijateljstvo između kučića i mačaka je mnogima simpatično. Postoje slučajevi kada se ove dve životinje mogu slagati, međutim one su retke. Na snimku ćete videti reakciju mačke kada njen vlasnik počne da mazi psa. Ona će vas nasmejati do suza. 

LJubomorne mačke se treba čuvati. Mnogi se ne bi usudili da se šale sa ovakvim stvarima, a ovo je reakcija jedne mačke koju je objavila Instagram stranica @ladyandtheblues:

 

 

„Čini se da u našoj kući postoji ljubavni trougao“, stoji u opisu.

Pročitajte još: Ako ovo rade znači da vas vole: KAKO MAČKE POKAZUJU LJUBAV?

Dok vlasnik mazi svog psa, mačka to nevoljno promatra s udaljenosti. NJen izraz na licu jasno otkriva da nimalo ne uživa u tome što ona nije u centru pažnje.

„Bolje spavaj s oba oka otvorena“, „Uvek proveri iza leđa“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod slike.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas