Oglas
· · Komentari: 0

Urnebesan snimak konja koji je pogledalo preko 40 miliona ljudi: Ono što je uradio vlasnici zaprepastilo je mnoge (VIDEO)

Jedna korisnica TikToka objavila je video koji će vas nasmejati do suza

1665408190_konjj.png
Foto: TikTok/printskrin/annchenaugustine
Oglas

Anhen Agustin je devojka iz Nemačke čija je strast jahanje. Prati je preko dva miliona ljudi, a ona neretko objavljuje videe sa kojima.

Jedan snimak je posebno privukao pažnju gledalaca jer ono što je uradio njen konj nije uobičajeno.

Pročitajte još: Mlada povela psa na venčanje: NJihov performans je oduševio sve goste (VIDEO)

Naime, njen konj kad god vidi rajsferšlus kreće da ga otkočava. To se i desilo u momentu kada je snimala video dok je na sebi nosila maslinastu trenerku sa rajsferšlusom.

@annchenaugustine His new fav trick 🥲😂 IG:annchen.augustine #fy #foryou #equestrian ♬ original sound - Tr3nty

- Ovo je njegov omiljeni trik - napisala je u opisu videa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas