· · Komentari: 0
nega kose

Dodajte kovrdžavoj kosi volumen: Iskoristite mali trik nakon pranja

Kovrdžavoj kosi je potrebna posebna nega

1661847775_woman-g4d33eeac1_1280.jpg
Foto: Pixabay

I ko vam može dati bolji savet za ovaj tip kose od devojke sa kovrdžavom kosom? Retoričko pitanje, jer Barbara, devojka sa savršenom prirodnom kovrdžavom kosom (na Instagramu je možete naći kao curlvitality) pronašla je savršen trik da stvori veći volumen u korenu svoje kose bez upotrebe fena ili proizvoda za stilizovanje.

Pročitajte još: Kozmetički preparati koje bi trebalo da ČUVATE U FRIŽIDERU: Trajaće vam duže

Sve što vam treba je velika šnala štipaljka. Da, to su one plastične šnale koje smo svi obožavali tokom 90-ih i koje su ponovo u trendu.

Šta treba da uradite?

Stvari su vrlo jednostavne. Odmah nakon pranja, i dok ste kosu prosušili peškirom ili pamučnom majicom da biste uklonili višak vode, napravite razdeljak na sredini. Zatim stavite šnalu (tj. uhvatite jedan pramen sa desne strane i jedan sa leve strane) i ostavite je tako dok vam se kosa potpuno ne osuši. Nakon nekoliko sati, uklonite šnalu. Željeni volumen u korenu vaše kose je tu (bez fena ili pene)!

„Probala sam ovaj trik koji povećava volumen korena kose i… dozvolite mi da vam samo kažem da to neće biti poslednji put da ga isprobam. Bilo je potrebno vrlo malo truda i rezultat je bio volumen koji sam želela u svojoj kosi“, prokomentarisala je ispod objave koju je postavila na svoj lični Instagram nalog, istovremeno pozivajući sve kovrdžave žene da isprobaju, ali i da podele svoje omiljene trikove za veći volumen u korenu kose.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.