Oglas
· · Komentari: 0

Šta se dešava sa vašim telom ako nosite GRUDNJAK svaki dan: Smanjuje bol u leđima i prkosi gravitaciji

Grudnjaci su danas dostupni u najunikatnijim oblicima i varijantama dizajna napravljenih da udovolje svakoj ženi koja ih nosi

1652431037_woman-g5ec1dde6f_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Osim što stvaraju osnovu za vašu odeću i čine da izgledate dobro, grudnjaci su napravljeni da vam koriste na različite načine. Mi vam oktrivamo koji su benefiti nošenja grudnjaka svaki dan.

Pročitajte još: Šta bi trebalo da znate o popularnoj metodi SMANJENJA ŽELUCA: Nije za svakog, ovo treba raditi pre i posle operacije

1. Vrat će vas manje boleti

Možda ste čuli da velike grudi mogu uticati na vaša leđa. Nažalost, veće grudi mogu dovesti do naprezanja vrata i bolova u leđima i ramenima. Iako neki ljudi, po savetu svojih lekara, odlaze na smanjenje grudi, nošenje udobnog grudnjaka koji dobro pristaje može vam pomoći u podršci i ublažavanju ovog bola.

2. Vaše držanje će biti bolje 

Gravitacija neće poštedeti nikoga od nas. S obzirom da težina vaših grudi može da izazove nelagodnost, iz istog razloga može uticati i na vaše držanje. Nepotrebno je reći da vam nošenje grudnjaka može pomoći u boljem držanju i smanjenju problema sa kičmom.

3. Vaše grudi neće boljeti tokom vežbanja

Neke devojke i žene osećaju bol u grudima tokom vežbanja. Ovo se dešava zbog pomeranja tkiva dojke tokom džogiranja, trčanja ili vežbanja vašeg tela uopšte. Rešenje je jednostavno: ako vam smeta pravi grudnjak sa žicama i steže vas pri vežbanju, nosite sportski grudnjak. Ovo će vam pomoći da podržite gornji deo leđa i smanjiće bol koji vežba može da izazove.

4. Može vam povećati samoupouzdanje 

Poznata manekenka i poslovna žena Dita fon Tiz jednom je rekla: „Ne čuvajte svoje dobro donje rublje za sastanke, nosite ga za sebe". Ono što dobijamo od nje je poruka koju svi treba da prihvatimo. Ako se osećate lepo u grudnjaku ili kompletu donjeg veša, odmah ćete se osećati sigurnije i spremnije za taj dan. Grudnjak vam može i vizuelno povećati atribute, za devojke koje se osećaju nesigurno zbog malih grudi mogu se opredeliti za puš ap, za povećanje samopouzdanja. 

5. Bolje iskustvo pri dojenju

Ovo je za grudnjake koji su namenjeni za novopečene mame. Ako želite, možete odabrati da nosite udobne, grudnjake tokom perioda dojenja radi bolje podrške i izbegavanja bolova. Ako imate napunjenost (što je veoma prirodan proces curenja mleka), možda ćete želeti da isprobate i upijajuće jastučiće za dojenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas