· · Komentari: 0
maska za lice

Nemate vremena za TRETMANE kod frizera, uz pomoć DVA sastojka napravite salon KOD KUĆE

Sigurno već znate da smo pristalice uradi sama beauty tretmana, i da smo uvek spremni da isprobamo nove. Naročito redovno praktikujemo one koji se tiču nege kose

1594213082_Depositphotos_41050785_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Kada je izged kose u pitanju, pored nege koja podrazumeva hidriranu kosu bez ispucalih krajeva, pođednako je važno i da kosi dodamo na volumenu. To svakako zavisi od toga koliko nam je kosa prirodno gusta, ali i od nege. Maska sa kakaom upravo će uticati na to da nam kosa bude bujnija. Jednostavno se pravi, od svega nekoliko sastojaka koje već imamo u svom domu, i daje fantastične rezultate.

A uputstva za pripremu ovog uradi sama pakovanja za volumen kose pronaći ćete u nastavku teksta.

Pročitajte još: KAKO da se OVOG leta NAŠMINKAMO uz neizostavnu MASKU

Kakao utiče na strukturu dlake, čineći je jačom iznutra, te takođe utiče i na gustinu kose tj. na volumen. Pomenimo i da kakao utiče na sam koren kose, ubrzavajući njen rast, što takođe utiče na njenu bujnost. Ukoliko redovno koristite ovu masku, jednom do dva puta na nedeljnom nivou, sigurno ćete znatno uticati na njen obim i volumen.

Ujedno, kakao će svojim prijatnim mirisom uticati na potpun  SPA ugođaj.

A evo i šta vam je sve potrebno za masku:

1 supena kašika kakaa

1 žumance

120 ml jogurta

Pročitajte još:Figarom za peglanje kose napravite SLOMLJENU FRIZURU (VIDEO)

Priprema:

1. U plastičnoj posudi ručno umutite žumance, pa dodajte kašiku kakaa i jogurt. 

2. Masku nanosite na suvu kosu od korena do vrhova. Kada se prvi sloj osuši, nanosite novi, i tako sve dok ne utrošite celokupnu smesu. 

3. Potom uvijte kosu u peškir ili najlon kesu i ostavite masku da deluje pola sata.

4. Isperite je mlakom vodom, pa regularno tretirajte kosu šamponom i balzamom.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.