Oglas
· · Komentari: 0
SAVET

Neverovatna moć prirode: Napravite masku od KROPMIRA koja briše MODRICE (RECEPT)

Krompir će obrisati modrice.

1630394340_still-life-1972397_1920.jpg
foto: Piksabej
Oglas

Modrica nastaje usled udarca koji oštećuje kapilare. U početku je crne ili plave boje, a kasnije porpima žutu, zelenu ili ljubičastu boju i može biti i te kako bolna na dodir, i neprijatna za izgled.

Sklonost ka modricama imaju i osobe koje ne unose dovoljno vitamina C, pa se njima savetuje da unose više voća i povrća i ukoliko je neophodno mulitivitaminskih napitaka.

Takođe, koža je podložnija modricama i ako je dugotrajno izlažemo suncu.

Pročitajte još: Limun, krompir ili krastavac: Izaberite omiljenu namiricu i rešite se PODOČNJAKA

Ukoliko ste slučajno zaradili modricu na nezgodnom i vidljivom mestu, a želite da je se što pre rešite, preporučujemo vam da napravite masku od krompira, koja se lako pravi.

Recept za masku od krompira

Krompir skuvajte sa korom. Kada se skuva, oljuštite ga i izgnječite. Potom u njega stavite kašiku meda i pomešajte s malo mlake vode dok ne dobijete kašastu teksturu.

Tako pripremljenu masku stavite na modricu i pustite da odstoji oko 15 minuta. Postupak ponavljajte sedam dana i modrica će nestati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas