· · Komentari: 0
moda

Neviđeno: Ove sandale nose svetske zvezde, a njihova cena je VRTOGLAVA! (FOTO)

Cena ove obuće se kreće od 30 do 40 hiljada evra.

1613998031_reperr.PNG
Foto: Printscreen / Instagram / future

Ove sandale napravljene su od Birkin torbi koje su izuzetno skupe i jedan su od najtraženiji modnih predmeta na svetu. Najviša cena za jednu ovu torbu bila je 314 hiljada evra. Ove torbe imaju vrtoglavu cenu jer su izrađene od prave kože vrhunskog kvaliteta.

Pročitajte još: Kako ukombinovati jamboliju na leđima, a da se za vama svi okrenu (FOTO)

Svi mi uglavnom najviše novca trošimo na obuću i ne štedimo kada je udobna obuća u pitanju. Naime, skoro su predstavljene jedne sandale koja su napravljene od skupocenih torbi, te srazmerno tome i ova obuća ima vrtoglavu visoku cenu.

Foto: Printscreen / Instagram / future

Pročitajte još: 5 ZANIMLJIVIH i efikasnih kućnih lekova za prirodno uklanjanje ožiljaka od bubuljica

Kreativni direktori izjavilu su da je bio ogroman izazov da unište jedan skupocen predmet kako bi napravili drugi.

Iako većina sandale nosi po lepom letnjem vremenu, one u poslednje vreme nalaze široku primenu, te se mogu kombinovati uz čarape, bunde, jakne, trenerke itd.

Pročitaje još: Udobno i zavodljivo: Ponesite BELU KOŠULJU na razne načine!

Među prvima koji je poneo ove sandale, bio je reper Future.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.