Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Prave JUTARNJE NAVIKE: Čaša vode sa medom na početku svakog dana učiniće čudo za vašu lepotu

Koje su vaše jutarnje navike?

1626820605_Depositphotos_5272824_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Uprkos brojnim medicinskim i tehnološkim dostignućima, čovek dosad nije uspeo proizvesti savršen proizvod kao što je med. 

Pročitajte još: Dehidriranje je opasno, ali previše VODE još OPASNIJE!

Med pomaže kod bržeg zaceljivanja rana, bolesti creva i želuca, povišene telesne temperature, a može se koristiti i kao sredstvo za čišćenje. U narodnoj medicini, med je i danas osnova prirodnog lečenja.

Donosimo vam tri razloga zbog čega vaše svako jutro treba da započne sa napitkom sa medom. Rezultati će brzo biti vidljivi...

Pročitajte još: Ceca Ražnatović se pojavila u beloj haljini, a onda sve iznenadila odgovorom (FOTO)

Čišćenje toksina

Med i voda su dobra kombinacija za ispiranje organizma od svih štetnih nakupljenih čestica i toksina. Recite zbogom otrovima, a poželite dobrodošlicu detoksu.

Meka i sjajna koža

Med regeneriše i hrani kožu pa je ona na dodir meka i izgleda lepo. Takođe privlači, zadržava vlagu i smiruje iritacije što ga čini idealnim sastojkom za proizvode koji neguju osetljivu kožu.

Pročitajte još: Prijanka Čopra napravila skandal na Vimbldonu: "Zapravo sam u neverici zbog takvog nedostatka manira i vaspitanja"! (FOTO/VIDEO)

Skidanje kilograma

Postoje brojna istraživanja koja potvrđuju priču kako je med dobra namirnica za skidanje suvišnih kilograma i kako konzumacijom malih količina meda nivo šećera u krvi pada, a ne raste.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas