Oglas
· · Komentari: 0
ŠLJOKICE

SAN svake devojke: BRILIJANTI, dijamanti i šljokice (VIDEO)

Ovim noktima je dovoljan tračak svetla da bi napravili spektakl!

1603978050_Sljokice.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Oglas

Nokti će najlepše izgledati ako se kao osnova namaže sjajan lak. Podjednako je zanimljivo i kada je boja nokta "nud", odnosno boja kože, jer tada između šljokice može da se vidi praznina.

Pročitajte još: GROZNI SU! Videli smo novi TREND SA NOKTIMA i pitamo - ZAŠTO?! (FOTO)

Foto: Youtube/ screenshot  Nail Career Education

Kada se osnovna boja nokta dobro osuši, na nokat se nanosi gel koji će poslužiti kao lepak za šljokice. Vreme je da se pripreme šljokice koje će se lepiti na nokte. Najbolji efekat se dobija šljokicama različitih veličina.

Prvo se nanose velike šljokice, pa male.

Prvo se nanose najveće šljokice, a to se radi uz pomoć pincete. Sledeći korak je popunjavanje praznine malim šljokicama.

Pročitajte još: Jesenje ulepšavanje: Nokti sa RUPAMA nikog neće ostaviti RAVNODUŠNIM

Nokti će biti još zanimljiviji ako jedan bude drugačiji od ostalih i na njega se postavi ogroman "brilijant". Uz ovaj veliki ukras ne treba stavljati velike, već okružiti je malim šljokicama.

Pročitajte još: FANTASTIČAN EFEKAT: Čudotvorne MASKE SA BANANOM koje možete da napravite kod kuće

Kada se naređaju sve šljokice nokti moraju da se dobre osuše, jer šljokice mogu da se oštete. Uvek nabavite više šljokica nego što je potrebno da bi imali rezervu u slučaju "nesreće".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas