Oglas
· · Komentari: 0
ČAROLIJA

Otvorite CRVENI lak, pustite prazničnu muziku i napravite PAKETIĆE (VIDEO)

Dovoljna su dva laka, crveni i sa šljokicama, da napravite čaroliju!

Oglas

Oblikujte nokte u kvadratni oblik, isturpijajte i uklonite zanoktice.

Pročitajte još: Sakriva kilograme, izgleda skupo i ide uz sve! Ova SUKNJA je modni MUST HAVE ove ZIME! (FOTO)

Foto: Youtube/ screenshot   Paulina's Passions

Paketići

Nalakirajte nokte crvenim lakom, a bilo bi dobro kada bi imao malo šljokica, ali nisu obavezne.

Udahnite duboko i povucite tanku liniju.

Zlatnim ili srebrnim lakom pažljivo napravite liniju duž nokta. Kada se osuši napravite i poprečnu liniju, ali se potrudite da ne bude baš po sredini. Udahnite duboko i napravite polukrug kod llinija koje se spajaju sa svih strana dok ne dobijete izgled paketića.

Pročitajte još: ŠIŠKE mogu da izazovu prave muke: Jednostavni trikovi za njihovo stilizovanje

Lampioni

Nalakirajte neutralnom bojom nokat, recimo bež. Crvenim lakom napravite tufnice na dva mesta. Srebrnim ili zlatnim lakom pokušajte da napravite još nekoliko tufnica, a ako vam drhti ruka uradite to sa štapićem. Tufnice od šljokica moraju da budu manje.

Foto: Youtube/ screenshot   Paulina's Passions
Pahulje pravite odozgo ili odozgo - isti je efekat.

Zavesa od pahulja

Crvenim lakom nalakirajte nokte i sačekajte da se dobro osuše. Onda uzmite lak sa šljokicama i povucite liniju od korena nokta. Ne vucite liniju do kraja. Kada se osuše nokti povucite ponovo liniju, ali malo kraću od prethodne.

Pročitajte još: Za PUNIJE USNE koristite jednostavan recept od samo TRI SASTOJKA!

Isti, zanimljiv efekat možete postići i ako ih lakirate šljokicama u suprotnom pravcu - ka korenu nokta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas