Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI U BEOGRADU

Vrelo je na ulicama srpske prestonice! Ova Beograđanka je odabrala SAVRŠEN LETNJI STAJLING i privukla pažnju svih prolaznika (FOTO)

Moda u Beogradu ravna je najvećim svetskim prestonicama mode

1623153462_Depositphotos_399694760_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Knez Mihailova ulica u Beogradu oduvek je važila za jednu od najpopularnijih šetačkih zona u regionu, ali i Evropi u kojoj se diktiraju modni trendovi. Beograđanke, a sa njima i turisti i posetioci strogo vode računa o odevnim kombinacijama koje nose i šetaju Beogradom.

Pročitajte još: Tri odevna komada u ormaru koja su OPASNA PO ZDRAVLJE

Takom proteklih dana, visoke dnevne temperature i osunčani dani izmamili su šetače, ali bili i inspiracija za savršene odevne komade.

Pročitajte još: Ženska odela su opet u TRENDU! Nose se na TRI načina, a prvi su dugačke, široke nogavice (FOTO)

Nas je oduševila jedna Beograđanka, koja je privukla pažnju svih posetilaca, ali i modnih fotografa. Naime, ova Beograđanka opredelila se za belu kombinaciju, koju su činili mini bela košulja-haljina sa dva istaknuta volana na suknji i pufnsatim rukavima, koja je odlično uklopljena sa belim širokim kaišem. Pored toga, ova dama ponela je i visoke potpetice, sandale sa tri kaiščića u beloj boji i veliku, proslovnu tašnu, takođe u beloj boji.

Pročitajte još: Muškarci OTKRIVAJU šta žena mora da "ima" da bi bila SAVRŠENA SUPRUGA.

Pogledajte koji stajling je oduševio sve prolaznike i pokušajte da u njemu pronađete inspiraciju za svoju savršenu modnu kombinaciju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas