Oglas
· · Komentari: 0

Biljka koja privlači sreću i novac, a veoma je laka za održavanje: Uz sve to sjajno prečišćava vazduh (VIDEO)

Više je razloga zašto bi ovu biljku trebalo da imate u domu

1686830515_shutterstock_2002564235.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Biljka koja donosi novac i sreću, poznata kao "Zlatna puzavica" je savršena za svaki dom.

Ova biljka je odlična jer se održava zaista lako i ne traži nikakvu posebnu brigu. Biljka koja donosi novac ne samo da će učiniti da vaš dom izgleda neverovatno, već će takođe pročistiti vazduh u vašem domu, a to će vam doneti i dobro zdravlje.

Ova neverovatna biljka može pomoći vašem telu. Učiniće pravu detoksikaciju jer može da apsorbuje formaldehid i mnoge hemikalije koje su štetne za ljudski organizam. Biljka je izuzetno dekorativna. Možete je posaditi u visećoj korpi i dozvoliti dugoj lozi da stvori zelenu “zavesu” na vašem zidu. Još jedna neverovatna činjenica o ovoj biljci je ta, da u divljini ova biljka može narasti do 66 metara visine.

Svetlo utiče na boju listova biljke. Možete je držati direktno na suncu, osim kada je previše toplo. Listovi biljke mogu biti svetle ili tamne boje. Biljka koja donosi novac zahteva redovno zalivanje, ali ne treba preterivati. Ako vidite braon pege na listovima, to znači da joj je potrebno više vode.

Pogledajte video snimak koji pokazuje kako se lako uzgaja ova neverovatno dekorativna biljka koja donosi dobro zdravlje, novac i sreću u vaš dom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas