Oglas
· · Komentari: 0

Četiri NEUTRALNE BOJE za zidove koje mogu dodati vrednost vašem domu (FOTO)

Svež sloj boje može učiniti čuda za vaš dom i potencijalno može povećati njegovu vrednost. dž

1634112982_chairs-g1c7bf38ec_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Boja može postaviti ton i raspoloženje u različitim delovima vašeg doma, izazivajući emocije i sećanja - a takođe može povećati vrednost doma. Ako razmišljate o stavljanju svog doma na tržište, nadogradnja boje u vašem domu može povećati njegovu ukupnu vrednost i privući potencijalne kupce - ako odaberete prave boje.

Pročitajte još: Četiri LUKSUZNE dizajnerske ideje za kuhinju - Izgledaće SKUPO, a vi ćete ostati u okviru BUDžETA (FOTO)

Boje koje preporučuju stručnjaci

1. Bela

Odlično za: kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe, kupatila, eksterijere.

Ako tražite boju koja će osvetliti vaš dom, učiniti da prostori izgledaju i osećaju se većim i privlačnijim, sa belom nećete pogrešiti. Bela je posebno dobra boja za kuhinje. Držanje neutralne boje poput tople bele može omogućiti potencijalnim kupcima da se vide u prostoru - nešto što bi smela boja mogla da omete. 

2. Krem

Odlično za: kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe.

Pored tople nijansa bele, krem je još jedna neutralna koja može osvežiti prostor. Krem boja daje sobi prijatan osećaj i može povećati vrednost kuće za nekoliko desetina hiljada dinara.

3. Svetlo plava

Odlično za: kupatila, spavaće sobe.

Istraživanje sprovedeno na Zillovu 2021. pokazalo je da je svetlo plava najpopularnija boja za farbanje kupatila - i u proseku bi mogla povećati vrednost kuće za 5.000 dolara, navodi se na kraju istraživanja.

 Kupatila su područja u kojima se vlasnici kuća žele osećati opušteno; svaka boja koja pomaže u podsticanju tog osećaja trenutno daje povećanu vrednost. Svetlo plava boja može učiniti da kupatilo izgleda privlačno, udobno, ali i prostranije. Još jednom, svetlo plava se smatra neutralnom bojom, koja će se verovatno dopasti širokom spektru stilova i ukusa.

4. Greige boja - nijansa sive

Odlično za: dnevne sobe, spavaće sobe, eksterijere.

I siva i bež su odlične neutralne za oslikavanje enterijera, ali ako ne možete da se odlučite između njih dve, siva boja nudi kombinaciju. Greige može biti alternativa beloj i sivoj boji i donosi osećaj elegancije i sofisticiranosti. Ne samo da će sivi dati vašem domu topao, uzdignut izgled; to će povećati i njegovu vrednost. Greige je savršena siva topla boja i učiniće da se unutrašnjost vašeg doma „oseća kao pokrivač od kašmira“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas