Oglas
· · Komentari: 0

Da li se UNERVOZITE TOKOM PAKOVANJA? Jedan TRIK olakšaće vam život i SPAKOVAĆETE SVE (VIDEO)

Spremite sa letovanje ili put bez nervoze

1687952890_pakovanje-NASLOVNA.jpg
Foto: Instagram printcsreen/fashion_cosmopolitan
Oglas

Isplanirali ste odmor, i sada se taj datum sve više bliži...posle početnog uzbuđenja, mnogima stvara nervozu sama priprema, a naročito pakovanje.
Kako biste se odlično organizovali, uvek je dobro u telefonu ili na parčetu papira napraviti spisak stvari koje su najbitnije, one bez kojih ne možete naput- poput pasoša, neophodnih dokumenata, telefona, punjača, kozmetike, kupaćih kostima, peškira za plažu, donji veš, neophodnog leka itd. Na taj način, prateći spisak, nećete zaboraviti ono najneophodnije. Ukoliko i zaboravite jednu majicu, to svakako neće biti prevelik problem.

Kada je samo pakovanje stvari u kofer u pitanju, da li ste se nekada zapitali da li postoji efikasniji i lakši način, tako da vam sve što želite da ponesete stane bez mnogo muke?

U sledećem videu, pogledajte sjajan predlog kako da u toj nameri i uspete. Bitne su samo dve stvari- položaj kofera, i način pakovanja.

Jedino što je mnogim pratiocima u komentarima zasmetalo, je to što kofer koji verovatno nije najjčistija stvar na sveu, stoji na krevetu.
Vi ga možete popeti na stolicu ili prosto položiti na pod.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas