Oglas
· · Komentari: 0
KUĆNI SAVETI

Da li ste znali da se PANTALONE peru nakon trećeg nošenja? Evo i pravila za druge odevne komade i predmete u domaćinstvu

Svaki predmet u našem okruženju ima posebna pravila održavanja ukoliko želimo da živimo u čistom okruženju...

1629238707_Depositphotos_9557262_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Svako od nas trudi se da redovno peremo odeću koju svakodnevno nosimo. Ipak čistoća, i to ponajviše odeće, nije važna samo kako bismo pokazali da smo uredni, peremo je i kako bismo se rešili onih nevidljivih opasnosti, bakterija i griwa koje se na njoj nakupljaju.

Pročitajte još: Trend kose iz 90-ih i 2000-ih se vraća u velikom stilu: Da li će ovo biti i vaša nova frizura? (FOTO)

Zbog različitih materijala, delova tela na kojem se nosi i cilja kojemu služi, svaki predmet zahteva da mu se posveti posebna pažnja.

Koliko često peremo stvari iz svakodnevnog života?

U nastavku vam donosimo spisak određenih odevnih predmeta i sličnih stvari i maksimalni broj nošenja i korišćenja pre pranja svakoga od njih.

Pročitajte još: PEPELJUGA! Božo Vrećo zasenio sve HALJINOM o kojoj će se pričati! (FOTO/VIDEO)

Nakon svakog nošenja: veš, majice i košulje

Svaki dan: peškire za ruke, kuhinjske krpe

Nakon svaka 3 nošenja: pantalone, peškire za kupanje, brushaltere, potkošulje, haljine, pidžamu, suknje

Svake nedelje: čaršafe, jastučnice, tepihe u kupatilu

Svaki mesec: kućne ogrtače i bademantile

Svaka tri meseca: zavese za tuš kabine, ćebad za prekrivanje, tepihe za stajanje u kupatilu i pod krevetom, jakne

Svakih 5 meseci: jastuke

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas