Oglas
· · Komentari: 0

Jesenji dekor koji treba da zaobilazite: Evo šta savetuju dizajneri enterijera

Ako je jesen jedno od vaših omiljenih doba godine, verovatno ćete svakog 1. septembra osetiti prirodnu želju da počnete da uređujete enterijer prema novom godišnjem dobu

1696161560_shutterstock_2049938300.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ipak, pre nego što dodate baršunaste plišane bundeve ili karamelne sveće odvojite minut da čujete šta  dizajneri enterijera imaju da kažu. Neke jesenje trendove preporučuju da preskočimo.

Lažne bundeve, lišće i cvetovi

Može biti interesantno da se odlučite za lažne verzije prirodnih elemenata prilikom ukrašavanja za jesen, ali ništa nije bolje od onoga što priroda nudi.

- Lažno lišće i cveće jednostavno ne mogu da se takmiče sa šarmom svežeg, lokalnog cveća sa pijace. Oni stvaraju tako jedinstvenu i prijatnu atmosferu - kaže dizajner Kari Vitman prenosi The Spruce. 

- Možete čak i da prošetate i pokupite lišće i grančice. Budite kreativni.

Dekor koji samo simboliše prirodu i napravljen je uglavnom od plastike može da deluje previše kičasto. Zato dizajneri enterijera uglavnom preporučuju da se odlučite za prave, sezonske biljke koje su izvorne u vašem području.

Glasni, prezasićeni topli tonovi

Svetleće nijanse narandžaste, žute i crvene nisu za svakoga. Ulaganje u jesenje trendove koji bi mogli da vam dosade pre sledeće sezone nije dobra ideja. Preporučuje se da se držite neutralnih  tonova.

Umesto jarkih boja predlaže se uključivanje tekstura i uzoraka u prostor kako bi se stvorila prijatna atmosfera tokom jeseni, piše The Spruce.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas