· · Komentari: 0
SAVETI

Ne nervirajte se dok tražite daljinski, jedan KLIK će vas spasiti potrage

Tik Tokerka otkriva.

1612000955_Depositphotos_68084193_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Zamislite scenu: dobro ste se umotali i sedite na sofi sa najbližima, spremajući se da gledate omiljenu seriju. To opuštane prekida osećaj da niko od vas ne može da pronađe daljinski upravljač. Nastavljate svuda da tražite, ali bezuspešno. Tako jedna Tik Tokerka otkriva kakao da nađete daljinski, ako ste korisnik Ski K pretplatničke televizije.

Pročitajte još: POJAČAJTE GREJANJE, a da računi ostanu isti: Potrebna vam je samo jedna stvar (VIDEO)

Ona je bila oduševljena kad je slučajno od dvogodišnje ćerke saznala za ovaj trik. Potrebno je samo da pritisnete dugme i daljinski će se oglasiti i tako će vam olakšati pronalaženje.

Trik koji će uštedeti vreme za potragom daljinskog
Ski K
Ski K je pretplatnička televizijska usluga koja se koristi u Velikoj Britaniji, Irskoj, Nemačkoj, Austriji i Italiji.

Sofi L. koja se na Tik Toku pojavljuje pod imenom "The Folding Lady" podelila je ovaj snimak sa nazivom "Ima li da još neko nije znao za ovaj trik osim mene?, demonstrirajući kako se to radi.

Pročitajte još: Promenite ove SITNICE u domu i unapredite zdravlje

Na snimku se vidi kako ona pritiska i drži dugme dok daljinski ne počne da se oglašava. Zatim, da bi zaustavila zvučni signal, dovoljno je da pritisne dugme na daljinskom upravljaču.

Pročitajte još: Izvlače POZITIVNU energiju! Ove biljke nikako NE SMETE imati u svom domu

Na vrhu video klipa napisala je: "Moja dvogodišnja ćerka me je ovome naučila". 

Očigledno je da je ova mama impresionirana ovom malopoznatom funkcijom, jer njen klip ima preko 178 hiljada lajkova. Mnogi su bili oduševljeni ovim saznanjem, te su ostavljali komentare "da je to najbolja stvar ikad", drugi su komentarisali "da su takođe ovaj trik saznali od dece".

@thefoldinglady

Reply to @charldamelioox oh yeah!!! I’m learning so much thank you 🙏

♬ original sound - Sophie Liard

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.