Oglas
· · Komentari: 0

IZBACITE ODMAH OVO IZ KUĆE: Mnogi to koriste kao dekoraciju, a PRIVLAČI SIROMAŠTVO i lošu sreću u ljubavi

Veruje se da neke stvari koje mnogi drže u kući, privlače lošu energiju i tako sprečavaju napredak ukućana.

1698657123_123123.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Feng šui je drevna kineska veština uređenja prostora u skladu sa prirodom. Prema ovom učenju postoje stvari koje nikako ne treba čuvati u kući ako želite da napredujete na poslu i da imate sreće u ljubavi. Jedna od njih je suvo cveće. Mnogi ka koriste kao dekoraciju, jer ne moraju da ga neguju. Ako ga imate i vi, odmah ga izbacite.

Biljke u kući simbolizuju rast i napredak ukućana, a suvo cveće potpuno suprotno - ono predstavlja ustajalu energiju koja vas u svemu usporava. Ako ga imate, možda patite za bivšim ljubavima, nemate sreće u toj oblasti života, stalno ste umorni, ništa vam ne ide od ruke na poslu.
Bacite suvo cveće i kupite biljku u saksiji, jer živa biljka simbolizuje rast. Redovno je zalivajte i negujte. Ako vam se sobne biljke suše, verovatno vam je teško da ustanete ujutru, nemate dobre rezultate na poslu, stalno ste umorni. Poklonite biljkama više pažnje, oporavite ih i sreća će se vratiti u vaš život.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas