Oglas
· · Komentari: 0
uređenje

Pravila za uređenje SPAVAĆE SOBE koja donose ljubav i pozitivnu energiju

Feng šui disciplina kaže da se sa uređenjima stana uvek krene od spavaće sobe.

1613134321_bed-1348721_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

To je mesto gde se odmaramo, spavamo i skupljamo energiju za svaki novi dan.

Pročitajte još: Trendovi unutrašnjih boja koji će biti popularni tokom 2021. godine

Na šta treba obratiti pažnju u spavaćoj sobi prema ovoj kineskoj disciplini?

Pozicija kreveta

Krevet treba da se nalati u takozvanom zapovednom položaju. Da biste krevet postavili u zapovedni položaj  locirajte ga tako da možete da vidite vrata spavaće sobe dok ležite u krevetu, a da ne budete direktno u liniji sa vratima. Ovo vam daje najširi pogled na sobu. Ovo takođe predstavlja vašu svest o svim mogućnostima koje su vam na raspolaganju.

Krevet bez uzglavlja

Prema Feng šui disciplini uzglavlje je veoma važno.  Pruža podršku, kao i vezu između vas i vašeg partnera. Izbegavajte uzglavlja sa rupama ili rešetkama.

Foto: Deposit

Nered i odlaganje ispod kreveta

Ako imate nereda ispod kreveta, ovo takođe sprečava energiji da slobodno da teče. Posebno je važno izbegavati bilo šta što je imalo emocionalnu pripadnost, poput bilo čega što je pripadalo bivšim ljubavima  i bilo čega oštrog. Ako predmete morate da skladištite ispod kreveta, držite se mekanih predmeta ili posteljine i dodatnih jastuka.

Pročitajte još: Cigla po cigla i savršen detalj za ŠIK stan

Kancelarija

U idealnom slučaju, najbolje je da izbegnete kućnu kancelariju u spavaćoj sobi. Teško je obezbediti baš dodatnu prostoriju kao radnu sobu, ali odvojite za to neki prostor izvan sobe u kojoj spavate. To će vam pomoći da napustite posao na kraju dana i zaista se opustite kada je vreme za spavanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas