Oglas
· · Komentari: 0

Prodajete kuću ili stan? Agenti za nekretnine upozoravaju na BOJE ZIDOVA koje će oterati kupce

Na osnovu iskustva, agenti otkrivaju koje boje treba da prekrečite kada kupci dođu u obilazak

1661691449_paintball-g401dcf095_1920.png
Foto: Pixabay
Oglas

Prodajete stan ili kuću, i razmišljate kako svojoj nekretnini da podignete cenu? Postoji više trikova, ali i saveti koji će vas spasti muka. Određene stvari spuštaju cenu nekretnine, a Majkl Roland, direktor kompanije koja se bavi online prodajom boja za zidove, otkrio je deset nijansi koje najviše odbijaju kupce. Beže glavom bez obzira čim ih vide, i to iz dva razloga!

"Jarke, upadljive boje odbijaju kupce, važno je da mogu da zamisle sebe, članove porodice i svoje stvari u vašem prostoru, a jaka boja će ih dekoncentrisati. Ako ste farbom izrazili svoj karakter, otežali ste mogućem kupcu nekretnine da taj prostor u glavi pretvori u svoj", kaže Roland i dodaje da je roze na samom vrhu liste.

"Ako prodajete stan ili kuću, nemojte bojama da izražavate svoju ličnost i ukus, jer kupac mora da prostor zamisli u svom stilu. Ali to je samo jedan od razloga, drugi je novac. Kupac koji razgleda vašu nekretninu odmah će početi da kalkuliše u glavi, da računa koliko će još novca morati da izdvoji za krečenje i skidanje vaših šarenih tapeta, i trošak će samo rasti u njegovoj glavi", rekao je on.

Pročitajte još: Ne trošite novac na skupe preparate: Trik će vam pomoći da zadržite sveži miris na odeći (VIDEO)

Roze se našla na listi sa čak tri nijanse, a ovo je ceo spisak deset boja koje odbijaju kupce nekretnina.

Jarka nijansa roze
Neonska roze
Neonska žuta
Zelena
Jaka crvena
Bebi roze
Upadljiva narandžasta
Crna
Boja limuna
"Šerpa" plava

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas