Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Sardinija - destinacija iz vaših snova u srcu vašeg doma

Kreirajte ambijent u svom domu koji će vas podsetiti na najlepšu destinaciju

1649415282_Novosti-00-noseca-1-.jpg
Foto: Forma ideale
Oglas

Dok iščekujete predstojeći godišnji odmor i maštate o plažama i moru, možda i odlasku na neko ostrvo, usmerite pažnju na svoj dom i kreirajte u njemu ambijente koji će biti vaš prolećni izlet u tople predele.

Ukoliko bi vaš izbor za odmor iz snova bila Sardinija, toplinu mediteranskih predela možete doživeti u svom domu uz istoimenu kolekciju nameštaja koja je prilagođena opremanju celog doma.

Sjajna je za ljubitelje toplih drvo dekora, kao što je artisan hrast. On će dodatno doprineti toplini doma, a pravi kontrast drvo dekoru su neupadljivi, ali dovoljno istaknuti segmenti metal dekora sa posebnom završnom obradom, koja daje industrijsku ozbiljnost svakom elementu ponaosob.

Opremanje doma je najbolje započeti uređenjem prostorije u kojoj provodite najviše vremena, što je najčešće dnevni boravak, a za koji je izbor elemenata iz kolekcije SARDINIA izuzetno bogat.

U zavisnosti od kvadrature napravite selekciju elemenata kolekcije koji će najbolje služiti vašim potrebama, a ukoliko imate dovoljno prostora možete opremiti dnevni boravak celom kolekcijom. Ukoliko imate prostorna ograničenja, opustite se, jer nekada je i samo jedan element kolekcije dovoljan da istakne neki vama važan kutak i unese u njega potrebnu toplinu.

Foto: Forma ideale

Komoda u enterijeru je impresivan način da svom prostoru dodate ekskluzivnost i upečatljivu završnicu, a komoda SARDINIA 3K4F, koja se sastoji od dva segmenta sa pregradnim policama, kao i četiri funkcionalne fioke, bila bi sjajan izbor. Neizostavni komad dnevnog boravka je TV polica, za koju možete da odaberete TV policu SARDINIA TV 170, koja pruža i mogućnost dodatne ugradnje rasvete.

Foto: Forma ideale

Vitrina je uvek praktičan komad nameštaja, a vitrina SARDINIA 2K VS2 i vitrina SARDINIA POP odlično bi se uklopile u ostatak ambijenta i pružile prostor za odlaganje mnogobrojnih sitnica. Zidna polica SARDINIA ZP pružiće dodatni prostor za odlaganje, a klub sto SARDINIA je tu da upotpuni ceo ambijent dnevnog boravka.

Elementi kolekcije su dostupni i za spavaću sobu, koja je svakako veoma važna prostorija u domu, budući da je mesto gde počinjete i završavate svoj dan. Kako biste se što bolje odmorili i opustili, odaberite bračni krevet SARDINIA 160, pored kog možete postaviti noćni ormarić SARDINIA NO2F koji će poslužiti da na njega postavite neke potrebne detalje, poput noćne lampe. Za odlaganje garderobe savršen izbor je garderober SARDINIA 220 OG, a još mnogo stvari možete rasporediti u četiri fioke veoma praktične komode SARDINIA 4F.

Foto: Forma ideale

Nakon što ste uredili dnevni boravak i spavaću sobu, na red dolazi predsoblje, koje nikako nije manje važno. Deo doma koji vas ispraća i dočekuje zaslužuje da bude uređen na pravi način. Ukoliko imate dovoljno prostrano predsoblje, možete u njega smestiti sve elemente predsoblja iz kolekcije, u kojem ćete pored dela za sedenje dobiti sasvim dovoljno prostora za odlaganje odeće i obuće.

Element predsoblja SARDINIA P2 i element predsoblja SARDINIA OG CIV sjajna su osnova za predsoblje i praktična rešenja za odlaganje mnogih stvari. Element predsoblja SARDINIA KOM biće odličan dodatak kojim ćete zaokružiti priču opremanja predsoblja. Pruža prostor za sedenje dok se obuvate, kao i dodatni prostor za odlaganje. Za estetsku završnicu ambijenta dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu ogledalo SARDINIA OG. Odlično bi se uklopilo iznad komode SARDINIA 2K1F, koja predstavlja idealan izbor za uže hodnike. Sastoji se od dva zatvorena segmenta sa jednom pregradnom policom i funkcionalnom fiokom, a možete je upotpuniti i čivilukom CH-4873.

Ukoliko raspolažete manjim prostorom odaberite neke od predloženih elemenata za koje smatrate da će vam najviše koristiti.

Verujemo da su vas elementi ove divne kolekcije inspirisali za preuređenje enterijera. Oni će u vašem domu probuditi duh Mediterana i osvežiti ambijent, a uz dodatne sitnice koje vas podsećaju na more i leto možete potpuno uživati dok ne dođe pravo vreme da posetite plaže Sardinije.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas