Oglas
· · Komentari: 0

Trik zlata vredan: Evo za šta vam sve može poslužiti PAPIR za pečenje

Papir za pečenje možete upotrebiti da rešite i neke druge probleme u kući

1697448658_Foto-Shutterstock-papir-za-pecenje.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Svaka domaćica zna koliko je teško ukloniti kombinaciju prašine i masnih isparenja koji se prosto skore u naslage koje je teško očistiti. Imamo odličan savet za vas.

Postavite po jedan list papira za pečenje na gornje površine elemenata i on će skupljati te masne pare i prašinu.

Znamo da mnoge žene misle kako je bolje tu staviti papir za pakovanje. Ali, budimo iskrene: koliko nam posla treba da isečemo odgovarajuću dimenziju, koliko često zaboravimo da kupimo novu rolnu papira? Koliko vremena potrošimo da izaberemo odgovarajući dezen, iako znamo da se ove površine i ne vide?

Papir za pečenje rešava sve te problemčiće.

Ne treba vam podsetnik – kad kupite novo pakovanje, tad je i vreme za zamenu. I da ne zaboravimo – ne, kuhinjski ubrus ne može da posluži kao zamena – suviše je lagan i papiri će leteti sa ormarića pri prvoj promaji.

Ako su kuhinjski elementi visoki, ovo će vam biti veliko olakšanje. Gornje površine su često najprljavija mesta u kuhinji, a ovako će održavanje biti mnogo jednostavnije. Ako se pojavljuju insekti u kući, slobodno možete na ovaj papir da postavite i neko domaće sredstvo protiv bubašvaba, a ribanje više neće biti potrebno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas