Oglas
· · Komentari: 4

Gazi šezdesete, a i dalje izgleda kao boginja: Lidija Vukićević objavila sliku u kupaćem (FOTO)

Godine su za nju samo broj

1658662306_Foto-Ataimages.rs-Lidija-Vukicevic-Pixabay.jpg
Foto: Ataimages.rs, Pixabay
Oglas

Glumica Lidija Vukićević poznata je po svom mladalačkom izgledu. Ona deluje i oseća se mnogo mlađe nego što jeste. Sudeći po njenoj liniji i izgledu za nju je vreme stalo. 

Ona je pozirala u roze kupaćem kostimu, koji joj je stajao kao saliven. Imaola je velike, crne naočare za sunce i frizuru po kojoj je prepoznatljiva. Njene bujne crne lokne bi mnogi poželeli. Usne je naglasila roze sjajem koji se slagao sa nijansom kupaćeg kostima.

Pročitajte još: O njihovom venčanju se pričalo godinama, a čak ni posle više od 3 decenije uspomene nisu izbledele

 

Lidija je napunila 60. godina, međutim, ona i dalje živi život punim plućima i uživa u svakom trenutku. U opisu fotografije je napisala: 

"Skupljam leto malo po malo,ne propuštam uživanje u svakom trenutku jer, trenuci SU SVE".

Usledili su brojni pozitivni komentari: "Liki, naša sirena", "Prelepa", "Najdivnija"...

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas