Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA

Muškarci su bili JEDNOGLASNI: Ovo su četiri razloga zbog kojih neke ŽENE izgledaju LEPŠE S GODINAMA

U istraživanju britanskih sociologa otkrivno je da oko 70% muškaraca tvrdi da je glavni kvalitet na koji obraćaju pažnju kod žena samopouzdanje.

1640015747_woman-gdcc91db4f_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Poverenje u sebe, stav i samopoštovanje čini ženu posebno privlačnom, a jedna divna vest je da se samopouzdanje kod mnogih žena povećava sa godinama.

U mladosti mnoge žene kod sebe primećuju nesavršenosti u svom izgledu, ponašanju , emocijama - čak i kada ih nema, mnoge žene sa negodovanjem gledaju svoj odraz u ogledalu, dok zrela žena prihvata sebe onakvom kakva jeste - baš to je čini magičnom i fntastičnom.

Pročitajte još: Ovo je njihova TAJNA: Zašto neke žene u PEDESETIM izgledaju dosta MLAĐE?

One su sebi na prvom mestu

Zrele žene znaju koliko je važno da neguju svoj duh i da spune svoje potrebe. Razvijaju osećaj o stavrima koje ih istinske čine srećnim, svaku ponaosob, i onda se njima posvećuju.

Spremne su da upišu novi kurs, same otputuju, ispune sebi stari san, jer znaju koliko život brzo teče. Baš to čini da imaju iskru u očima koja je čini neodoljivom.

One su snažne

Žene u zrelim godinama imale su razna iskustva i izazove. Često su bile razočarane, padale su i ustajale, grešile i pobeđivale.

Svaki izazov ženu je učinio snažnijom, a snaga koju manifestuju čini je neverovatnom, posebnom i odvažnom.

Samopouzdanje i samopoštovanje

Ova veština često dolazi sa godinama kod žena koje nisu imale razvijenu ljubav prema sebi. Možda je ovo najvažnije znanje u životu žene.

Slušajte sebe, istaknite svoje prednosti i radite na prevazilaženju slabosti. Moć zdrave ljubavi prema sebi je ono što ženu čini srećnom i veličanstvenom.

Lepota dolazi kada žena postane mirna

Mirne i uravnotežene žene uvek izgledaju bolje. Unutrašnji mir zrači svetlošću i lepotom - i to lepotom kojoj godine ne mogu ništa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas