· · Коментари: 0
ВЕНЧАНИЦА

Свака ЖЕНА сања о ИДЕАЛНОЈ ВЕНЧАНИЦИ за најважнији дан у животу: Ових 5 САВЕТА показују како изабрати праву

Сви знамо да је одабир венчанице готово подједнако важан као и одабир животног партнера. Због тога вам пружамо 5 савета како да своју савршену венчаницу одаберете што брже и да се у њој осећате као богиња.

1596531055_marriage-3961061_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

1. ПЛАНИРАЈТЕ

Размислите да ли желите да своју савршену венчаницу шијете, купите или да изнајмите. Знајте да салони који и шију венчанице у понуди имају оне које можете пробати ради одређивања модела који желите. Модел можете и наћи на интернету и донети фотографију према којој ће вам је сашити.

Прочитајте још: ОД ПОЗНАНСТВА ДО ИСТИНСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА: 10 животних ситуација због којих добре пријатељице постају најбоље

Неке имају такав концепт да венчанице које се налазе у салону можете купити или изнајмити по повољној цени. Наравно, чисту и мирисну.

Распитајте се одмах које опције салони за венчанице нуде када уђете да тражите венчаницу за своје савршено венчање.

Фото: Депозит

2. ДОБРА ИНФОРМАЦИЈА ЈЕ ЗЛАТА ВРЕДНА

Распитајте се или погледајте онлајн који све салони венчаница постоје у вашем граду. На њиховом сајту можете видети какве моделе имају, које су им цене, да ли је неопходно да закажете пробу венчаница.

Прочитајте још: НИКАД СЕ НЕ ЗНА: Носите ОВЕ боје и позитивне ствари ће вас саме пронаћи

3. НЕ ПРЕДАЈТЕ СЕ “СТРАХУ ДА СТЕ НЕШТО ПРОПУСТИЛИ”

Најгоре што себи можете да урадите јесте да Вас ухвати страх да нешто пропуштате и да се баш у наредном салону налази венчаница Ваших снова. Од јурцања по салонима ће вам се завртети у глави и нећете више знати ни шта желите, а шта не. Ограничите се на неколико салона које ћете посетити.

Ништа без куме, Фото: Депозит

4. ПОВЕДИТЕ СА СОБОМ ОСОБУ КОЈОЈ НАЈВИШЕ ВЕРУЈЕТЕ

Да, врло је тешко одолети искушењу да све драге људе поведете у потрагу за савршеном венчаницом, али му се морате одупрети. Не могу сви бити укључени у одабир. Из простог разлога јер немају сви укус као што је ваш.
Наша је препорука да ограничите своју пратњу на 2 до 3 особе у које имате поверења и чије мишљење и укус цените.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Није шминка, нису штикле! Ево који кућни УРЕЂАЈ је ЕМАНЦИПОВАО ЖЕНЕ

Водите рачуна да на крају одаберете оно што се вама допада, да не изгубите свој глас у мноштву других. Ипак је то ваш најлепши дан и ваша венчаница.

Знајте да никад нисте саме!

5. УЖИВАЈТЕ!

На крају крајева, венчаницу тражите само једном у животу. У том трагању треба и да уживате јер су то “најслађе муке”. Тако барем кажу наши стари. И ми им верујемо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.