Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

ЛЕПА БРЕНА ЗА МАГАЗИН НОВОСТИ: Открила шта јој је новогодишња ЖЕЉА, а за наше читаоце има ПОСЕБНУ ПОРУКУ

Највећа музичка звезда на просторима бивше Југославије, Лепа Брена, веома се радује празницима

1608139592_brena_06122019_0015.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Воли да их проведе у кругу  породице, а исто тако када је реч о новогодишњим поклонима, више воли да обрадује своје блиске људе, него да она сама добије поклон.

У интервјуу за Магазин Новости, Лепа Брена је открила како ће дочекати 2021. годину, које поклоне памти, али и које су њене новогодишње жеље.

  • Како ћете прославити Нову Годину?
- Мислим да ће већина људи, па тако Боба и ја, прославити Нову годину кући, са децом која буду хтела и ако буду хтела са нама. Нико дефитивно не може да потврди да ли ће бити неких званичних прослава. Међутим, иако их буде било, ми ћемо сигурно бити кући са децом. Искрено се надам да ћемо у Нову годину ући са вером, надом и са новим пословним идејама и креативношћу, која треба да буде и подстицај, не само за нас, већ и за читаву планету.

 Прочитајте још: Глумица Анђела Јовановић: Година за нама је донела важну ЛЕКЦИЈУ - речи мог ДЕКЕ су поука свима!

 
  • Који је најлепши поклон за Нову годину који сте добили до сада?
- Искрено речено, ја сам се за оволико година мог живота толико надобијала и надавала поклона да се више радујем када купим поклон за некога, ко зна да се радује, а да управо то нема што сам му наменила. Зато увек пажљиво пратим, оне који су око мене и којима сам окружена, да видим шта воле, шта им недостаје и да видим шта би им заиста значило у том тренутку. Некад су то заиста мале ситнице за обичног човека, наизглед потпуно нешто безначајно. Међутим, постоје ситнице које човека толико обрадују, да та радост заиста вреди највише. Искрено речено када вратим филм, некад сам се више радовала ципелама које ми купи тата у продавници, него данас било шта. Углавном се радујем када видим колико су срећни они којима Боба и ја поклањамо нешто. 

Прочитајте још: Певачица Катарина Остојић Каya за Новости открива: Ево шта је НАЈЛЕПШИ ПОКЛОН који сам добила за Нову годину (ФОТО) 

 
  • По чему ћете памтити 2020., а да није само корона?
- У мом животу је било много лепих и тешких ствари. Оно што је било веома тешко, из свега тога сам само извукла поуку и ојачала, а пошто сам по природи екстровертна и увек позитивна, гледам да исту такву животну филозофију пренесем и својој деци. Имам разлога да будем срећна, јер су сви здрави и сви су на добром путу да пронађу себе на један прави начин. Још нико од нас није успео да своју децу спаси од падова, који су исто тако битни као и успони, али то је део њиховог животног пута. Памтићу ову 2020. као годину у којој сам имала апсолутно прилике да седнем и да вратим филм шта је до сад урађено и какаве би нове циљеве човек требало себи да постави, да се окренем мало свом здрављу и да посветим више пажње себи и супругу. Јер у тој лудници, брзом возу који путује већ 40 година, веома мало је било места за стајање на станици и осврт на прошлост, а сад следи уживање у садашњости.

Прочитајте још: Марина Мирковић за Магазин Новости: Короне се у 2020. најмање сећам, пријатељи и породица су увек највећа подршка и мотивација 

 
 
- Било је једноставних ствари у којима сам уживала: да средим своју кућу, обиђем сваки њен ћошак и радим нешто што неће имати било чију другу контролу, осим моју. Где нико то неће морати да оцењује, као што је то било целог мог живота, и да у том миру просто уживам, небитно да ли је то фенг шуи или је то просто васпитање које смо добили од мајке, да очистите неке ствари у својој кући, па тек онда да размишљате о околини. Успела сам да прочитам многе књиге, направим себи нове стратегије и нове планове и да просто имам времена да сублимирам све што је било, као и да кренем даље живот са те позиције, јер морате размишљати позитивно и морате сачувати здрав разум у читавој овој лудници у којој се налази читав свет, али и да пронађете своју златну жицу, једног рационалног разума и да не поклекнете ни на једну причу о разним заверама које се дешавају данас, треба да пронађете свој прави пут, пут којим се ређе иде.

Прочитајте још: Глумица Ања Мит ову годину ће памтити као најдужу, а за Магазин Новости је открила које су њене новогодишње жеље 

  • Која је ваша новогодишња жеља?
- Моја новогодишња жеља је да будемо сви здрави и да будемо срећни, да се дружимо, наравно да сви радимо и да можемо да загрлимо и пољубимо једни друге, али да из свега овога што нам се десило, извучемо здраву поуку.
  • Која би била порука за наше читаоце?
- Порука за ваше читаоце би била иста као што би рекла својој деци, породици и целом свету. Остајте ментално и физички здрави, борите се за своје боље данас и сутра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas