Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНДОВИ

Заборавите јаку шминку и наглашене обрве: Ово су 3 водећа тренда у шминкању и нези лица за 2021. годину (ФОТО)

Да су мат ружеви ствар прошлости, чули смо још у марту, а недавно је многе изненадила вест да пуне, паперјасте обрве напокон силазе с трона и предају круну онима какве је почетком двехиљадитих носила Меган Фокс.

1609576053_Depositphotos_1958940_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Да ли сте се икада запитали како ће изгледати 2021. ако ћемо је већином проводити код куће? Светско стање снажно се одразило на свет лепоте који полако одбацује гламур и постаје све природнији, прилагодљивији, економичнији...

Прочитајте још: Пахуља, лампион, јелкица и још украса на новогодишњим ноктима (ВИДЕО)

На гласу је сјајан, одржаван тен без претераних акцената, а једна древна вештина могла би се ушуњати у нашу јутарњу и вечерњу рутину и потпуно заменити скупе препарате. Барем тако каже Пинтерест који је избацио листу трендова које предвиђа за 2021. годину.

Јога за лице

Старински начини одржавања еластичности коже поново постају модерни, а осим што су ефикасни, велика је предност што су бесплатни. Ипак за јогу лица потребно је уложити труд и бити доследан и понављати вежбе сваки дан, баш као да се ради о мишићима тела. На Пинтересту су све траженији фото и видео туторијали, који објашњавају како вежбама за лице помладити свој изглед. Вреди пробати!

Скинимализам

Овај нови израз у свету лепоте означава шминку која је толико једноставна да изгледа као да је уопште немамо. Ипак, није реч о "но маке уп" изгледу на који смо навикли, јер је важно уз помоћ хајлајтера или базе с честицама које одбијају светлост, кожи пружити здрав сјај, а не матиран изглед. Готово неприметне нијансе сенки, руменило које тек овлаш истиче контуре, сјај на уснама и трачак маскаре довољни су за "скинимализам" којем се имитира здрав, младалачки изглед коже чак и кад право стање није такво.

Прочитајте још: НИКАДА НЕ СТАВЉАЈТЕ МЛЕКО ЗА ТЕЛО НА ЛИЦЕ, а ево и због чега!

Сјај, сјај, и још више сјаја

Тренд "скинимализма" за собом ће повући и велику потражњу за производима који ће осигурати блиставост тена. Жене које лудују за беаутy трендовима, производима за постизање сјаја дају предност и пред до сада омиљеним пудером па траже хајлајтере, светлуцаве пудере у праху, базе илуминаторе и сјајеве које су одобрили беаутy стручњаци и славни инфлуенсери. Ипак, "стакленаст" сјај не треба заменити шљокицама које нису тако популарне.

Прочитајте још: На раме, на колено: Унесите АСИМЕТРИЈУ у свој изглед

Козметички производи које је могуће направити код куће

Пандемија је направила своје и оставила невероватан траг и на свету козметичке индустрије. Људи се све више окрећу себи и природи, а с обзиром на новонасталу финансијску ситуацију многих, жељу за луксузним производима у бљештавим паковањима заменило је питање - како квалитетну козметику за негу лица, косе и тела направити код куће, без пробијања буџета. Маске за лице и косу, кремице и купке које правимо сами биће велики хит 2021. године, предвиђају беаутy прогностичари.

Прочитајте још: За дочек само ГЛАМУР: Ова боја хаљине је ХИТ сезоне, а стајаће вам савршено

Порука из света козметике - опустите се, негујте природним производима, и заволите оно што јесте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas