· · Коментари: 0
АСТРО

Где вам се у хороскопу налази ВЕНЕРА? Да ли је сензуална, заводница или ледена краљица?

Прочитајте свој љубавни живот уз помоћ положаја у којем се налази Венера у наталној карти.

1615549732_Depositphotos_221359192_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Венера у Овну

На неки начин љубав зна да доживљава као борбу. Пошто је предводник у свему тако је и у љубави. Јака је, транспарентна и осећања јасно показује партнеру. Због своје наглости одлуке доноси у тренутку па се после каје. Заљубљује се на први поглед али се исто тако лако одљуби.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Венера у Бику

Воли и зна да узива у љубави ,ништа мање и усвим осталим областима живота. То је једна сочна и умиљата Венера. Удобност и материјална сигурност јој је важна па понекад на основу ових ствари доноси одлуку о избору партнера. Веома су сензуални и еротични, верни и лојални. Нису склони да често мењају партнере.

Шта описује Венера?
Венера је у античкој митологији богиња љубави, лепоте, плодности, радости и уживања у животу. Сам положај Венере у наталном и личном хороскопу описује ту особу како она доживљава љубав.
Сочна Венера је сензуална, верна и локална.

Венера у Близанцима

Она је краљица комуникације и вербалног флерта. Њене речи опијају супротни пол. Веома често ће љубав наћи преко јавних портала или друштвених веза. Она се заљубљује у изговорену реч и исто тако заводи. Нису склони да се посвете само једном партнеру па им је тако љубавни живот веома буран и увек је некако шаролик.

Флерт, заводница, буран љубавни живот...

Венара у Раку

У њима вечно живи љубав. Потребан им је ослонац у животу и зато када се одлуче за једног партнера поред њега остају заувек. Јако су емотивни и лако дају своја осећања. Дом и породица су им на првом месту.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Венера у Лаву

То је краљица сјаја и раскоши. Она воли да буде виђена и не воли да се не допадне супротном полу. Тада јој проради сујета и его , што је код ове Венере јако наглашено. Уме да воли и када воли, воли до краја, али буквално до краја. Стоји уз свог партнера и не могу је урагани померити. Бити партнер са неким ко има Венеру у Лаву је права привилегија.

Анализира љубав, па се тек онда препусти.

Венера у Девици

Анализира љубав, партнера. После "анализе" се препушта чарима љубави. Дословно никада не доноси било какву одлуку па и љубавну без анализе. Воли материјалну сигурност и за то се бори. То је њој један вид облика пружања љубави. Са овом Венером ће вам бити "мирна глава".

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Венера у Ваги

Обожава флерт и забаве. Такође воли да обилази културолошке догађаје. Озбиљан је познавалац добре музике па је можете видети на одличним свиркама. То је Венера која само кроз склад и љубав може да доживи љубав. Можда једна од најлепших Венера у хороскопу.

Венера у Шкорпији

Краљица секса, драме и јаких емоција. Њене све љубави су јаке и болне. Ова Венера понекад љубав и бол поистовећује. Воли да у партнерском односу изазива љубомору и када партнер одреагује то је за њу неки вид потврде љубави. Јако је емотивна али када је повредите или не дај Боже преварите спремите се на дубоку и јаку освету.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

Венера у Стрелцу

Слободу цени изнад свега. Она је љубазна, учтива градска девојка која воли путовања, природу, животиње и има идеалистички поглед на свет. Јако је правдољубива, морална и уме и хоће да да све у љубави. Једино што тражи је да јој не дирате је - слобода.

У Стрелцу цени слободу, а у Јарцу је ледена краљица и ужасан каријериста.

Венера у Јарцу

Она је краљица ледених емоција и велики каријериста. Оштроумнаје и рационално доноси одлуке. Тако поступа када и бира партнера. Као да има замишљену чек листу и онда само у својој глави чекира. Када неко отопи ту ледену емоцију она остаје ту за цео живот. Даје и више него што може.

Венера у Водолији

То је она Венера која је свима добра другарица. Није реткост да из другарства пређе у љубав. Њој су то готово исте ствари. Љубав је љубав па није битно да ли другарска или партнерска. Не воли да се свађа, има свој свет и ако неко успе да се уклопи у тај њен свет доживеће најчаробнију и најоригиналнију љубав на свету.

Прочитајте још: Ове особине хороскопски знаци крију као "змија ноге": Трачаре, лажу и себични су!

Венера у Рибама

Емоције вас воде кроз живот. Живе у свом свету у коме се преплићу сан и јава. Имају склоност ка уметности па ћете доста људи са овом Венером препознати као уметнике, сликаре, вајаре. Њихова љубав је суптилна и учиниће све да удовоље партнеру. Не воле самоћу и никада нису саме. Понекад знају да имају и паралелне везе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.