Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТО

Деми Мур са ћеркама у једноделним воћним костимима, који би вама стајао? (ФОТО)

Деми Мур је доказала да је у шестој деценији згодна као и пре четврт века.

1625638714_rumer-Vilis.PNG
Фото: Instagram/ screenshot rumerwillis
Oglas

Деми Мур на слици са три девојке можете лако помешати са њеним ћеркама. Не само што много личе, већ су све четири фантастично згодне.

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс (51) је одабрала савршену летњу БЕЛУ ХАЉИНУ (ФОТО)

Роар Вилис је објавила слике сестара и Деми Мур

Најстарија ћерка Деми Мур и Бруса Вилиса Румер (32) објавила је на Инстаграму неколико фотографија мајке и две сестре. Све четири имају једнобојне купаће костиме и купају се у базену.

- Даме из клана Мур-Вилис долазе да угреју ваше лето - написала Роар.

Девојке су у једнобојним воћним коститима

Све девојке леже на стомаку и види се да носе једнобојне једноделне купаће костиме воћних боја. Међу њима свака дама може да нађе костим који јој одговара.

Костими су једноделни, воћних боја

Костими су топлих, воћних боја  Скаут има 29, Талула 27, а мама Деми има 59 година. Глумица је недавно објавила неколико видео клипа из младости и сви су се забринули зашто Деми Мур објављује старе слике.

Прочитајте још: Неда Украден у ЛОСОС хаљини коју ће пожелети свака жена отпевала култну песму ЗОРА ЈЕ (ВИДЕО)

Деми Мур изгледа одлично за своје године и на крају шесте деценије многи би је помешали са ћеркама. Међутим, сви су протумачили да је то што Деми Мур објављује старих слика "жал за младост".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Фанови су одушевљени ћеркама Бруса Вилиса

Фанови Вилис породице су одушевљени сликом и коментари су позитивни, а један од њих је написао:

- Ово је епска слика!

Други је прокоментарисао: "Роар, нисам знао да имаш три сестре!"

Прочитајте још: Ево како сада изгледа БОЈ Џорџ, а изненадићете се ЗАШТО је прекинуо светску СЛАВУ! (ФОТО)

Један се поиграо речима: "World needs more Moore Willis." То би у преводу могло да значи: "Свету је потребно још Још Вилиса"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Пластична операција Деми Мур

Деми Мур је на свом профилу објаснила зашто јој је оба кампања значајна:

- Током протеклих година веза међу нама је постала још важнија него икада. Ово је почетак дивног лета које делим са ћеркама. Надам се да ће га и други провести са људима које воле - каже Деми Мур.

Прочитајте још: Никол Шлезингер показала како носити БИКИНИ да груди буду лепше (ФОТО)

Деми Мур су од почетка године многи нападали због пластичних операција лица, а она је то демантовала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas