· · Komentari: 0
LETO

Demi Mur sa ćerkama u jednodelnim voćnim kostimima, koji bi vama stajao? (FOTO)

Demi Mur je dokazala da je u šestoj deceniji zgodna kao i pre četvrt veka.

1625638714_rumer-Vilis.PNG
Foto: Instagram/ screenshot rumerwillis

Demi Mur na slici sa tri devojke možete lako pomešati sa njenim ćerkama. Ne samo što mnogo liče, već su sve četiri fantastično zgodne.

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons (51) je odabrala savršenu letnju BELU HALJINU (FOTO)

Roar Vilis je objavila slike sestara i Demi Mur

Najstarija ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa Rumer (32) objavila je na Instagramu nekoliko fotografija majke i dve sestre. Sve četiri imaju jednobojne kupaće kostime i kupaju se u bazenu.

- Dame iz klana Mur-Vilis dolaze da ugreju vaše leto - napisala Roar.

Devojke su u jednobojnim voćnim kostitima

Sve devojke leže na stomaku i vidi se da nose jednobojne jednodelne kupaće kostime voćnih boja. Među njima svaka dama može da nađe kostim koji joj odgovara.

Kostimi su jednodelni, voćnih boja

Kostimi su toplih, voćnih boja  Skaut ima 29, Talula 27, a mama Demi ima 59 godina. Glumica je nedavno objavila nekoliko video klipa iz mladosti i svi su se zabrinuli zašto Demi Mur objavljuje stare slike.

Pročitajte još: Neda Ukraden u LOSOS haljini koju će poželeti svaka žena otpevala kultnu pesmu ZORA JE (VIDEO)

Demi Mur izgleda odlično za svoje godine i na kraju šeste decenije mnogi bi je pomešali sa ćerkama. Međutim, svi su protumačili da je to što Demi Mur objavljuje starih slika "žal za mladost".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Fanovi su oduševljeni ćerkama Brusa Vilisa

Fanovi Vilis porodice su oduševljeni slikom i komentari su pozitivni, a jedan od njih je napisao:

- Ovo je epska slika!

Drugi je prokomentarisao: "Roar, nisam znao da imaš tri sestre!"

Pročitajte još: Evo kako sada izgleda BOJ Džordž, a iznenadićete se ZAŠTO je prekinuo svetsku SLAVU! (FOTO)

Jedan se poigrao rečima: "World needs more Moore Willis." To bi u prevodu moglo da znači: "Svetu je potrebno još Još Vilisa"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Plastična operacija Demi Mur

Demi Mur je na svom profilu objasnila zašto joj je oba kampanja značajna:

- Tokom proteklih godina veza među nama je postala još važnija nego ikada. Ovo je početak divnog leta koje delim sa ćerkama. Nadam se da će ga i drugi provesti sa ljudima koje vole - kaže Demi Mur.

Pročitajte još: Nikol Šlezinger pokazala kako nositi BIKINI da grudi budu lepše (FOTO)

Demi Mur su od početka godine mnogi napadali zbog plastičnih operacija lica, a ona je to demantovala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.