Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УНУТРАШЊИ ГЛАС

Најмоћније женско ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Пет знакова да имате јаку ИНТУИЦИЈУ

Да ли треба слушати унутрашњи глас или не, зависи од одређених особина.

1635857395_INTUICIJA.png
Фото: Депозит
Oglas

Интуиција може имати велику моћ и снагу, али многе особе нису сигурне да ли је треба слушати.

Ипак, постоје сигурни знаци да имате јаку интуицију, и да вас унутрашњи глас неће изневерити. Уколико поседујете следеће особине, моћи ћете са сигурношћу да се ослоните на своју интуицију.

Прочитајте још: ТРИ једноставна савета како да појачате свој ШАРМ

Емпатија

Ако сте емпатични и повезани са људима у вашем блиском окружењу, онда сигурно можете да осетите и њихове емоције, и да се лако постављате на туђе место. Емпатија је један од првих знакова интуиције.

Креативност

Креативни људи су занимљиви, бистри и брзо пронађу нова продуктивна решења. То се дешава због тога што креативци увек размишљају на мало другачији начин, који се на крају испостави исправним.

Фото: Депозит

Брига о себи

Уколико водите рачуна о свом духовном, физичком и менталном здрављу, и слушате себе и свој унутрашњи глас, онда је јасно да знате да осетите кад нешто није у реду. 

Због тога вас интуиција никад неће изневерити.

Потреба за самоћом

Особе које имају потребу за самоћом су изразито интуитивне. У тренуцима када желе да буду саме, оне се баве својим мислима и емоцијама, и раде на себи, као и на свом унутрашњем осећају.

Јасни снови

Ако често сањате реалне снове којих се следећег јутра можете лако сетити, то је један од показатеља да вам је интуиција значајно развијена. Верује се да интуитивни људи из снова могу сазнати одређене поруке и смернице које ће им бити важне за живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas