Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРЕЋА

Шест знакова који указују на то да ће вам се десити нешто ДОБРО: Немојте их игнорисати

Интуиција је изузетно моћна - ако је слушате и обратите пажњу на њене поруке, можете значајне ствари у животу предвидети.

1643815535_woman-g5e0fccedb_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Када нам живот доноси добру или лошу промену, могу се појавии рани сигнали који нам то наговештавају. Ако приметите следеће знакове, живот ће се променити набоље и догодиће се нешто добро.

Нагле промене расположења

Ваша чула су појачана, као и осећања према себи и у односу са другима. Свет виђате много интезивније, опипљивије, посматрате испод површине и склони сте наглим променама расположења.

Прочитајте још: Најмоћније женско ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Пет знакова да имате јаку ИНТУИЦИЈУ

Бројеви и симболи

С времена на време видите низ идентичних бројева на сату - на пример, 22:22 или 05:05. Пре него што поставите питање, одговор се одмах појави у облику фраза из песме, наслова у часопису или предвиђања из колачића судбине. 

Особа која се приближава раскрсници своје судбине, често се сусреће са оваквим знаковима.

Стари проблеми

Одједном почињу да се појављују давно заборављени проблеми или питања, људи из прошлости са којима нисте завршили однос. Најважније је што сада имате алате који помажу да пронађете решење.

Мир и тишина

Најбоље се осећате када сте далеко од људи. Као лептир у чаури који чека да се роди. Овако нешто вам се сада дешава – треба да сакупите снагу (и менталну и емотивну) да бисте све промене прихватили у право време.

Свет постаје лепше место

Уколико увиђате лепоту у сваком пејзажу, детаљу, околности, то је један од знакова да ће се нешто лепо догодити. Ствари које су вам познате сада вам изгледају много лепше и боље. На пример, улица којом сваки дан пролазите сада има посебну харизму, лепше мирише и чини се бајковитијом него раније.

Људи су такође другачији

Изгледа као да се и људи око вас мењају, да скидају маске, откривају се тајне. Неке везе достижу нови ниво, постају дубље и светлије, док се друге завршавају из ведра неба.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas