Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Друге можете ПРЕВАРИТИ, али себе НЕ: Одговорите ИСКРЕНО на ова питања, и сазнајте шта се крије испод ваше МАСКЕ

Урадите овај занимљив Фројдов тест личности.

1641924026_woman-g66968c148_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Снага ума је заиста невероватна - многи људи успевају да убеде и себе и друге у нешто што заправо није истина. Али, ако желите да боље упознате себе и добијете објективну процену својих ставова, без обзира на то што другима причате нешто сасвим десето, урадите овај занимљив тест.

Осмислио га је Сигмунд Фројд, отац психоанализе, а састоји се од неколико питања на која треба да искрено одговорите.

Прочитајте још: Психолошки проблеми који се крију иза НЕРЕДА У КУЋИ: Шта значи ако вам је кухиња или радни сто у ХАОСУ?

Узмите папир и оловку и запишите прво шта вам пада на памет. Важно је да не вирите у резултате и да дајете искрене одговоре.

Питања:

1. Гледате у море. Ваш први осећај? Можете затворити очи...

2. Идете по шуми и гледате под ноге. Шта осећате? Време за одговор је не више од 30 секунди

3. Гледате лет галебова. Шта осећате?

4. Видите крдо коња - Пишите прво што осећате, не размишљајте дуго

5. У пустињи видите зид са малим отвором, иза којег је оаза. У овом случају потребна су дела, не мисли - напишите шта ћете радити

6. Опет пустиња. Уморни сте од дугог пута. Видите посуду са водом. Шта радите?

7. Изгубљени сте у шуми. Смрачило се. Видите кућу са осветљеним прозором. Шта ћете да урадите?

8. У магли сте. Како се понашате, какав вам је осећај?

Одговори:

Свако питање односило се на одређени сегмент вашег живота. Ваш одговор (радња коју сте радили или осећај који се први јавио као асоцијација) решење је на то какви сте када је реч о важним животним пољима:

1. Ваш однос према животу, емоције, осећаји;

2. Како се осећате у својој породици;

3. Ваш однос према женама;

4. Ваш однос према мушкарцима;

5. Ваша основна животна стратегија, циљ, како решавате своје проблеме;

6. Ваш сексуални живот, одабир партнера;

7. Ваша спремност за брак;

8. Ваш однос према смрти.

Наравно, не морате да се сложите са резултатима. Али, запамтите само једно - можете колико год желите да обмањујете себе и друге, али никад то не можете да урадите са својом подсвешћу!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas