Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОНОВО ОТКРИЈТЕ ЗАДОВОЉСТВО ПУТОВАЊА УЗ MASTERCARD® TRAVEL REWARDS

Нова онлајн платформа за кориснике Мастерцард премиум картица

1650551439_master-card--1-.jpg
Oglas

Од овог пролећа и корисницима Мастерцард премиум картица на тржишту Србије омогућен је приступ глобалној платформи Мастерцард Травел Реwардс која на једном месту доноси бројне погодности код трговаца широм света. Било да се ради о онлајн понудама или понудама код одабраних трговаца и у радњама познатих бренодва широм света, Мастерцард на овај начин додатно обогаћује постојец́е предности за кориснике премиум картица  који годинама уназад препознају овај вид плаћања као најпрактичнији и најсигурнији вид плаћања приликом путовања, овога пута уз остваривање аутоматског кеш-бека. 

Корисници платних Мастерцард картица очекују додатне погодности приликом њиховог коришћења на путовањима у иностранству. Због тога је програм Мастерцард Травел Реwардс прилика да се унапреди исксутво путовања, чинећи га сада не само сигурним, пријатнијим, лакшим за планирање већ и исплативијим, јер кроз поврат новца омогућава и уштеде на путовањима или приликом плаћања онлајн.

Фото: Промо

Мастерцард Травел Реwардс програм обухвата преко 300 различитих понуда које укључују бројне дестинације, трговце и ексклузивне брендове код којих се може плаћати онлине или на самој локацији, у преко 30 земаља широм света, којима се се сада придружили и корисници премиум картица које су издате у Србији, БиХ и Црној Гори. Овим погодностима обухваћено је преко 75 милиона корисника Мастерцард картица. 

Уз различите понуде хотела, ресторана, рент-а-цар услуга, власници картица имају приступ широком спектру погодности које укључују ексклузивна спа искуства, посете музејима и парковима природе али искуство куповине код познатих светских модних и козметичких брендова, код којих могу остварити  поврат новца у виду процента или фиксног износа. Понуде се допуњавају квартално и доступне су током целе године путем платформе хттпс://мтр.мастерцардсервицес.цом/ср преко које се корисници картица могу информисати о новим дестинацијама и понудама.  

Фото: Промо

Уз нову погодност и избор плаћања на атрактивним локацијама или приликом куповине омиљених брендова омогућено је корисницима премиум картица да поново открију задовољство једне од својих омиљених активности - путовања у иностранство. Као резултат тога, жеља компаније је да корисници картица из Србије, БиХ и Црне Горе после пандемије и ограничења поново осете и препознају да је њихова Мастерцард једина картица која им је потребна за наредно путовање.

Мастерцард Травел Реwардс је доступан корисницима премијум картица у Србији са ознакама Голд, Платинум или Wорлд Елите.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas