Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАТ НА ЕСТРАДИ

"ЂУБРЕ КОЈЕ КРАДЕ ТУЂЕ": Карлеуша напала Ану Николић због песме, умешао се и Лукас (ФОТО)

На помолу је нови естрадни рат

1655133898_pjimage---2022-06-13T172009.791.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ananikolicofficial/ karleusastar
Oglas

Након што је објавила демо-снимак, Ана Николић је и јавно почела да изводи песму која није њена.

У питању је песма "Проверено", коју је Милица Павловић објавила на свом последњем албуму. Ани Николић се ова песма очигледно јако допала, па је одлучила да почне и да је изводи јавно, а поједине колеге су одмах реаговале.

Прочитајте још: Цеца и Анастасија одржале заједнички наступ: Ћерка ме чека у апартману и каже “могу ти рећи, није ово лак посао” (ФОТО)

Прва је реаговала певачица Јелена Карлеуша, која је жестоко осудила овај Анин потез.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

- Какав је бре ово начин? На шта ово личи? Срам вас било бре! Апсолутна подршка за Милицу! Певам скоро 30 година и никада се овакве ствари нису дешавале! - написала је Јелена на свом Инстаграм профилу.

Међутим, Аца Лукас, којем се Анино извођење јако допало, није остао имун на Карлеушине прозивке, па јој је жестоко узвратио.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

- Позната певачица подигла глас за крађу песама. Увек би она да моралише уместо да пева коначно. Али не иде то тако лако - поручио је Лукас на свом Инстаграм профилу.

Прочитајте још: Завирите у ЈАХТУ Лепе Брене: Има шест спаваћих соба, а луксузни материјали су на сваком кораку (ФОТО)

Подестимо, иако је од објављивања демо-снимка Николићеве на Јутјубу, са другачијим текстом, прошло више од месец дана, Ана је песму почела и да изводи јавно без обзира на то што песма није њена, што није купљена и објављена по правилима музичке индустрије, те није испоштован закон о ауторским и извођачким правима.

Ана се на свом Инстаграм профилу кратко и јасно обратила написавши: "Ђубре које краде туђе песме."

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas