Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Неспавање, нетренирање и стрес су довели до тога да сам ја КОНСТАНТНО јео": Аца Софронијевић смршао 40 килограма

Чувени фармоникаш је имао велики проблем са вишком килограма

1702303639_Foto-Ataimages.rs-Aca-Sofronijevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Хармоникаш Аца Софронијевић годинама је водио борбу са вишком килограма, имао је 128 кг, а онда је уз помоћ редовних тренинга и правилне исхране успео да скине 40 килограма.

- Тренутак када сам одлучио да поведем рачуна о себи десио када више нисам могао да се сагнем да завежем пертлу, мама ми је помагала. У том тренутку имао сам 128 килограма, то је било 2008. године - почео је причу Софронијевић и признао да му сам почетак није био лак.

- Ја заиста волим да једем, мислим да сам то наследио од мајке (смех). Када сам почињао каријеру, 2000. године, оформио сам бенд који се звао „Буба престиж“ и наше свирке трајале су до два, три сата ноћу. На наступима сам уносио велику количину алкохола, али то није било једино зло. Када бисмо свирку привели крају, отишли бисмо на огромну пицу или метарску палачинку и те огромне количине хране уз неспавање, нетренирање и стрес довеле су до тога да сам ја константно јео - искрено је рекао Аца тада.

- Процес промене је дуготрајан и заиста није лак. Међутим, ја имам велику жељу и вољу за животом јер сам видео колико је лоше бити гојазан и како не можеш ништа да урадиш... Почетак моје дијете у смислу здраве исхране био је да се оброчим. Трудим се да увек имам много салате и трудим се да избегнем да везујем хлеб са угљеним хидратима и никад не узимам слатко после оброка – каже Софронијевић и открива како сада изгледају његови оброци.

- Доручак су углавном неке кашице од хељде са комбинацијама смрзнутог воћа, јаја, направим неку салату добру, хумус често правим, интегрални хлеб, хељду обожавам и супер је варим и углавном је код мене хељдин хлеб. У зависности од тога шта је био доручак ужина је увек су те неке воћне ствари или штанглица чоколаде или две урме - открио је хармоникаш у емисији "РТС Ординација".

- За ручак се увек трудим да имам нешто кувано, увек се трудим да то буде грашак или сочиво или пасуљ који везујем са једним парчетом интегралног хлеба. Месо сам научио да је мени довољно 150 грама меса максимално и ја сам апсолутно сит. Два, три пута недељно једем месо, два, три пута једем рибу остало је та нека биљна храна и увек нека лагана вечера - причао је Софронијевић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas