Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У ЊЕГОВОМ ЖИВОТУ СУ СЕ НИЗАЛЕ ТРАГЕДИЈЕ: Највећи ударац за познатог певача био када је у сну преминула ћерка његовог рођеног брата

Познати репер Игор Лазић Нигор испричао је да је у саобраћајним несрећама изгубио неколико пријатеља, као и оца, али да је највећи ударац био када је у сну преминула ћерка његовог рођеног брата

1706262371_252993_garden-11052017-0014_ff.jpg
Фото: Ата Имагес
Oglas

"Увек сам исти и на небу и на писти и бићу такав док ме небо непочисти", ово су стихови песама Монтенигерса чији је фронтмен и певач Игор Лазић познатији као Нигор, а овом реченицом би могао и сам себе да представи.

Игор Лазић каже да га је бог стављао на разна искушења. Доживео је многе трагедије, али је и поред великог бола одлучио да не падне, већ да настави да се бори кроз живот. Он се у емсији “Реална прича” присетио тешких тренутака када је остао без драгих особа, а причу је започео трагичном несрећом која се десила пре више од 20 година, када је његов пријатељ и колега из бенда “Монтенигерс”, Небојша Савељић, погинуо у удесу, у 28. години.

За себе каже да га слава није понела и да новац није утицао на њега.

Ове године навршава се деценија откако је Игор почео да слави други рођендан. Наиме, њему је 2012. дијагностикован тумор хипофизе и живот му је висио о концу. Успешно је оперисан у болници у Истанбулу, а уз њега су све време били девојка, најближа породица и најбољи пријатељ Владо Георгиев.

Игор Лазић је са педесет година доживео бројне личне и породичне трагедије. Један за другим, преминули су пријатељи са којима је основао „Монтенигерсе“, прво Душко кога је „однела“ тешка болест, затим и Небојша који је погинуо у саобраћајној несрећи.

Несавесни возач усмртио је Игоровог оца 2007. године, а девет месеци касније преминула је и ћерка његовог рођеног брата.

‒ Умрла је у сну, и то на славу. Имала је само 13 година. Легла је да спава и није се пробудила. И нема ништа горе од тога ‒ открио је музичар највећу тугу коју је доживела његова породица.

‒ Бог те нон-стоп ставља на искушење. Кажу, а зашто је њему Бог то урадио, он је добар човек. Он те искушава да види да ли ћеш се одрећи њега. Када неко има здравствени проблем, мора да буде најближе Богу, да се моли ‒ помирљиво закључује Игор Лазић, који тренутно бије „племенске битке“ на Карибима.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas