Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЧЕСТО МИ СЕ ДЕШАВА ДА ЗАБОРАВИМ КО САМ": Каћа Живковић проговорила о најтежим тренуцима у животу

Певачица КАћа Живковић је морала да прође трновит пут да би данас била то што јесте

1713683029_Foto-Atiamages.rs-Kaca.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Катарина Живковић, своју каријеру започела је у музичком такмичењу "Звезде Гранда".

Катарина се сада присетила тог периода и том приликом открила да је пут до њеног успеха био јако тежак.

- Често ми се дешава да се негде изгубим, у смислу да заборавим ко сам, шта сам све морала да прођем, како сам све то издржала и све ствари решавала на поштен начин. Који успех сам постигла захваљујући себи, свом таленту, наравно и „Звездама Гранда“ и тако даље. И онда врло често неко са стране мора да ми каже, да ме подсети, врати у тај неки период који није био тако лак. Ја то доживљавам као да нисам знала другачије, није могло другачије. Нисам морала да идем тим тежим путем, наравно да нисам морала, али је то у мојој глави било постављено да је то био једини исправан начин којим сам се ја кретала – рекла је она.

Катарина је поделила своје искуство са животним изазовима, истичући последице које су је пратиле кроз живот.

- Није ме нешто то много коштало. Имам ја ту црту да некако људе превише пустим у свој живот, па сам онда мислила да то више не радим. Наравно да радим, али ја бих заиста волела да се опаметим једног дана, али шта да се ради, и ми савршени имамо неку ману. Шалу на страну, оно што ме је коштало јако пуно је што не могу да схватим да неки људи памте као рибице, да им памћење траје један дан – говорила је, па додала:

- За разлику од неких, ја сам злопамтило. У смислу, не могу тек тако да пређем преко неких лоших ствари. Не могу да опростим и да се сутрадан понашам као да се ништа није десило. Док из дана у дан ми људи доказују да они кроз пар сати све забораве, све опросте и праве са као да се ништа није десило, а ја сам ту као црна овца која не схвата шта се десило, па испаднем намргођена, недруштвена, асоцијална. То није тачно, једноставно се ишчуђавам како људи немају образа, немају карактер и тек тако прелазе преко неких својих речи и поступака.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas