Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НА ЕВРОВИЗИЈУ СТИЖЕ ПЕВАЧИЦА КОЈУ СРБИ ОБОЖАВАЈУ: У паузама полуфинала ће поред ње наступити и највеће звезде овог такмичења

Она ће наступити у паузи полуфинала и отпевати хит којим је својој земљи донела победу 2005. године

1714728225_Foto-Printscreen-YouTube-Profimedia-Shuterstock.jpg
Фото: Принтсцреен YоуТубе - Еуровисион Сонг Цонтест, Профимедиа, Схутерстоцк
Oglas

Познато је ко ће наступати као гости на двема полуфиналним вечерима Евровизије 2024, а ради се о извођачима из дуге и славне евровизијске прошлости.

У првом полуфиналу ће Бенџамин Ингросо извести неке од својих највећих хитова. Ингросо је једна од највећих поп звезда у Шведској, а претходно је представљао Шведску на Евровизији 2018. у Лисабону с песмом "Данце Yоу Офф". Ингросова популарност у Шведској и широм Европе све више расте, а недавно је на Старом континенту одржао турнеју "Беттер Даyс Тоур".

С друге стране, друго полуфинално вече обећава "највећу песму на свету за заједничко певање", тврди веб страница Евровизије. Три победнице Еуросонга окупиће се за тачку у којој гледаоци код куће и у Малме Арени могу да певају с њима на сцени, а наводно ће постојати интерактивни зид на којем ће љубитељи Евровизије имати прилику да се појаве.

Елена Папаризу донела је Грчкој победу на Евровизији 2005. с песмом "Мy Нумбер Оне", а придружиће јој се Сертаб Еренер, која је однела победу 2003. за Турску с песмом "Анywаy Тхат И Цан". На крају, појављује се и шведска легенда шлагера Шарлот Перели, победница такмичења 1999. с песмом "Таке Ме То Yоур Хеавен".

Прво полуфинале одржава се у уторак, 7. маја, а друго у четвртак, 9. маја. 10 песама из сваког полуфинала квалификоваће се за наступ у великом финалу у суботу, 11. маја. Малме ће трећи пут бити домаћин такмичења, након што је претходно био домаћин 1992. и 2013. године.

(Индеx.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas