Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БИЋЕМО СА ЊИМ ЗА ВАСКРС": Бојана Баровић ће са децом пратити Николу два дана - "Доћи ћемо где год да буде"

Бојана Баровић ће се заједно са децом придружити свом супругу Николи Роквићу за Васкрс, како би овај празник заједно прославили

1714731924_96281_nikolarokvic_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк/З.Кнежевић/ Инстаграм принтскрин/николароквиц
Oglas

Певач Никола Роквић пре дванаест дана кренуо је пут Грчке пешке, а план му је да пређе 1.060 км како би стигао до Егине, где се налази чувени манастир Светог Нектарија Егинског. Током пешачења прикупљаће средства за своју фондацију “Породица” како би пружио помоћ педијатријској онкологији, а план је да се скупи 200.000 евра.

Никола је прешао добар део пута који ће трајати скоро месец дана, а осим што му је овај пут физички и психички захтеван неизмерно му недостаје породица. Растанак од супруге Бојане Баровић и њихово троје деце био је изузетно емотиван.

Празници су додатно тешки свима који су одвојени од најближих, зато су манекенка и певач смислили план како би били заједно и у овом тренутку. Наиме, Бојана је са малишанима одлучила да се окрепи поред мора па ће у повратку да се нађу са Николом у цркви или где он буде био у том тренутку.

- Нећемо бити без њега ни овај Васкрс већ ћемо се наћи са њим на путу. Ми смо опет колима и нама је лакше, тако да ћемо бити заједно. Доћи ћемо ми до њега где год он буде био у том моменту. Некако ћемо га та два дана пратити, а у његовим паузама се дружити са њим пошто он има одређену сатницу колико у току дана пешачи. После подне одмара и ми ћемо се трудити да ту проведемо два дана радосна и празнична са њим, каже Бојана и открива:

- Требало би да одемо у једну цркву у близини Скопља, ако он већ по прорачунима буде био тамо. То нам је идеја и жеља али свакако ћемо бити заједно било где, ако не буде стигао до цркве тада.

Бојану смо питали и о теми која се стално провлачи када је Никола у питању, а то је да је желео да се замонаши, те да је она била спремна да га подржи у томе.

- Та прича о монашењу је отишла предалеко. Ја сам прва изјавила, када је он ушао дубље у веру, да ако буде то била његова жеља ја ћу га подржати и то је истина, али то никада није била његова жеља. Он је увек био при цркви и волео је али није никада желео, нити планирао да се замонаши. Људи који га познају врло добро знају о чему причам, чак и широка јавност зна колико је он везан за своју породицу и да тако нешто у овим тренуцима му није ни на крај памети - објашњава Бојана своју изјаву за коју мисли да је покренула лавину прича које су се другачије протумачиле, па се осврће на његово путовање и подршку коју му је сада пружила:

- Што се тиче саме подршке, мене су људи питали ето имамо троје деце од којих је једна беба да ли је моменат да нас на неки начин остави. Волим да кажем да је рецепт за добар брак подршка, не да буде површна подршка јер ја сам заиста ту да партнеру пружим ту врсту подршке да он може да испуни своју вишу сврху у овом животу, виши циљ и да надмаши себе ако он има ту жељу. Код Николе се одувек јављала та жеља, имао је предиспозиције да ради велике ствари, а ја не желим да будем неко ко би стао на пут великим делима. За мене је ово што ради, без обзира на исход, велико дело и не бих никада била препрека него подршка. Знам да он исто тако размишља и да смо се нашли у обрнутој ситуацији да би се исто понео као ја, а то је у односу најважније. Људи често не живе своје животе већ живот партнера и онда ту дође до неког раздвајања зато што не растемо. Када човек престане у вези да расте онда веза одумире, ја у то чврсто верујем - рекла је Бојана.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas