Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Увек је морала да се носи са критикама": Џенифер Лопез критичари не штеде у последње време

Џенифер Лопез није добила наклоност критичара након што је објавила аутобиографски филм о њеној и Беновој љубави

1714732173_cef16e5c088a22fba6d47676d85991bd1f9cf44f.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Певачица и глумица (54) издвојила је чак 20 милиона долара за финансирање филма, објавила је и албум, а сада је спремна да започне велику турнеју.

Пар је једно другом највећа подршка, а према речима извора не осврћу се на негативне коментаре који долазе до њих.

Блиски извор пара открио је за Ентертаинмент Тонигхт да не обрац́ају пажњу на „спољну мржњу“ и да се и даље фокусирају на своју везу и породицу.

- Џен није обрац́ала много пажње на било какву спољашњу мржњу. Увек је морала да се носи са критикама и зна да је неки погрешно разумеју. Она схвата да ц́е то увек бити случај јер је она уметница и постоје људи који је не разумеју или не познају - рекао је извор и додао да је Бен максимално подржава у свему.

- Бен 100 посто подржава Џен. Обоје знају да је ово део посла и подсец́ају једно друго да не можете угодити свима.

Џенифер се тренутно спрема да започне турнеју, а пар је изгледа спреман да направи велики потез, мењајуц́и Лос Анђелес за Њујорк.

- Џен и Бен би волели да имају свој дом у Њујорку и отворени су за куповину. Она је девојка из Њујорка у срцу и воли да се врати близу места где је одрасла.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas