Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОП

4 НАЈИСКРЕНИЈА хороскопска знака: Право је благо имати их за ПРИЈАТЕЉА, сасуће вам ИСТИНУ у лице

Најискренији хороскопски знаци Они увек говоре истину!

1621510850_1.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/ТБС
Oglas

Одани су и верни, право је богатство имати их поред себе. Проверите да ли сте ви ти срећници који у свом окружењу имају ове хороскопске знакове!

На првом месту је Стрелац. Њихов животни мото је искреност јер они и не знају другачије. Никада не лажу, и увек кажу само истину. Пошто нису баш тактични  и не знају да одмере тренутак када је потребно нешто рећи а када заћутати, није реткост да вас доведу у непријатну ситуацију. Али то им немојте замерити јер су њихове намере чисте и искрене.

Девичин перфектни ум је увек два корака испред вас, а Бик није директан као Стрелац

Ован- параво у епицентар дешавања. Пез пардона говоре све парво у лице. Понекад њихов тон и наступ може да делује помало агресивно али они су једноставно такви. Живот не гледају кроз ружичасте наочаре , директни су и прецизни. Код њих влада мото : "што на уму то на друму". Лако препознају лаж и манипулацију и тада наступа Овновска јачина и продорност. Са њима је живот правичан, све је црно или бело. Ако је црно они прецртају иду даље а од белог парве чаролију!

Бик- када Бик каже он је рекао! Готово никада не мењају став и мишљење. Њихова реч је мач у камену. Бик посматра , одмерава ситуацију и ствара своје мишљње. Није директан и нетактичан као Стрелац. Никада вам неће сам рећи ако га ви пре тога нисте питали за мишљење. Увек али увек добро размисли пре него што каже. Никада не реагује на прву лопту.

Девица-ако вам треба искрен савет без емоција питајте Девицу! Она свакој ситуацији приступа прецизно и са пуно анализирања. Све сагледава са више страна и бројним аргументима брани своју истину. Ни случајно не покушавајте да јој оспорите мишљење јер је то готово немогуће. Њен перфектни ум је увек два корака испред вас.

                          Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas