Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АСТРОЛОШКИ САВЕТИ ЗА СВАКИ ЗНАК: Истина боли, али морате је чути већ данас

Астрологија нам може дати увид у наше личности и често је савршен савет управо ту, у опису нашег хороскопског знака.

1702465698_shutterstock_2044434596.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Чини се да звезде знају ствари о нама које ми ни не знамо нити препознајемо и могу нам дати нову перспективу.

Ован

Животни савет вам је да пазите на своје претерано самопоуздање и хировитост. Иако је самопоуздање велико, доведете га до крајности мислећи да се ствари које се дешавају другим људима неће догодити вама. Доводите се у опасне ситуације са врло мало размишљања о последицама и не суздржавате се када желите нешто да кажете, па можете наљутити људе и не разумети зашто су узнемирени. Када сте у опасним ситуацијама нећете се извући само зато што сте то ви, предузмите мере предострожности. На пример, ако ћете срести некога кога сте упознали на мрежи, упознајте га на јавном месту, а не на пустом путу на ивици шуме.

Астрологија нам може дати увид у наше личности и често је савршен савет управо ту, у опису нашег хороскопског знака. Чини се да звезде знају ствари о нама које ми ни не знамо нити препознајемо и могу нам дати нову перспективу.

 

Бик

Најбољи животни савет за Бика је да себи задате веће изазове. Наравно, када одлучите да урадите нешто, урадите то, али ретко излазите из своје зоне удобности. Морате превазићи неке страхове и изаћи тамо. Имате све врсте вештина и талената за које нисте знали да их имате. Када постигнете нешто што никада нисте мислили да можете, осећаћете се сјајно. Волите да вам буде удобно, али постоје тренуци када је најбоља ствар коју можете учинити за себе да се изложите непријатности. 

 

Близанци

Морате се организовати, Близанци. Ваш живот, као и ваша кућа, често је веома неорганизован. Касните на састанке и зато се осећате лоше. Да сте више по распореду, мање бисте нервирали људе и не бисте се осећали лоше. Када су ствари око нас у расулу, то утиче и на нашу психу, па и сами постајемо као простор око нас. Одложите, организујте и ставите ствари на своје место и видећете да ћете се осећати много уравнотеженије и хармоничније. Рак Смањите притисак на своје вољене.

 

Ракови

Можете преживети неколико сати сами. Верујте да вас вољени воле и да ће вам се вратити а да се не држе тако чврсто. Независнији сте него што мислите, зато радите на томе да се мало удаљите од људи и ствари од којих сте донекле зависни.

 

Лав

Ваш животни савет је да признате и поштујете мишљење других. Лавови, запамтите да други људи могу, а неки су, лепши и паметнији од вас и да су често у праву чак и када не раде ствари онако како сте замислили да треба. Свако има своја уверења и начине понашања. Биц́е вам много боље да их прихватите уместо да их осуђујете, пише Yоур Танго.

 

Девица

Животни савет за вас је да прихватите неуредност своје креативне стране и уживате у њој. Склони сте уздржаности и самокритици, што може да угуши вашу креативну страну. Морате пустити своју креативну страну, ма колико она била неуредна и хаотична. Креативност је диван дар и не треба је гушити. Ослободи је, више си уметнички него што желиш да признаш.

 

Вага

Ваш животни савет је да одрастете. Нико вас неће извући из нереда који сте направили осим вас самих. Нећете изненада добити наследство или вам понудити савршен посао, а да не урадите оно што треба да урадите. Морате преузети одговорност за свој живот и отиц́и у свет и учинити га својим.

 

Шкорпија

Морате се ослободити своје муке. Није привлачно како бележиш сваку ситницу или неправду која ти је учињена, нити је исправно када ствари видиш много горе него што јесу. Престаните да мислите да можете неком осветом показати шта заслужује, јер ће вас то на крају највише повредити. Укратко, немојте радити од буве слона.

 

Стрелац

Ваш животни савет је да успорите. Увек се вртите са једног места на друго, не одвајајући време да уживате у погледу. Ваше стално кретање и обављање ствари је начин на који избегавате да се бавите својим осећањима, али на крају ће те емоције захтевати вашу пажњу. Стрелац, одвојите време за одмор и опуштање. Ако можете, медитација је одличан начин да се фокусирате и размишљате.

 

Јарац

Запамтите да живот нуди много више од новца. Није да немате везе и друге ствари до којих вам је стало, али новац је на врху листе. Међутим, када сте толико фокусирани на зараду и финансијску солвентност, пропуштате животна искуства. Морате да нађете времена да будете са својом породицом и људима које волите. Не прескачите те одморе и уживајте у слободним данима, немојте их испуњавати послом.

 

Водолија

Животни савет за вас је да морате да уравнотежите своја осећања са осећањима других људи. Ако вас неко узнемири, постајете веома осетљиви, али ако га узнемирите, склони сте да се затворите у себе и не дозволите другима да вам кажу како се осећају. Недостаје вам емпатије, али је очекујте од других. Водолије, порадите на томе да будете ту за неког другог када пролазите кроз емоционални преокрет, и можда ће вам то помоћи да очврснете када сте ултра-осетљиви.

 

Риба

Не дозволите да вас лењост превлада да не бисте постали креативни. Ви сте геније када је у питању креативност - понекад долази у облику уметности, а други пут у решавању проблема. Међутим, када се препустите својој природној лењости, престајете да стварате. Не кажемо да не можете имати паузе, само немојте дозволити да вас то преплави и учини да не можете ништа да урадите. Сваки дан одвојите време за оно што треба да урадите како бисте били сигурни да имате времена за инспирацију и креативност сваког дана.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas